Uutta kotia tarjolla

Nimittäin ihan kirjaimellisesti. Olen tullut valituksi mukaan uudistuotannon myyntiporukkaan ja vastuullani on Matinkylään nousevan As Oy Stailian myynti ja markkinointi, mitä hoidamme nyt yhdessä kollegani Tarmon kanssa. Uudet kerrostalot nousevat syksyllä 2014 aivan Iso Omenan kupeeseen ja kiinnostus näihin asuntoihin on ollut suurta.

Uudistuotanto eroaa täysin käytetyn asunnon myynnistä ja on kaikessa yksinkertaisuudessaan mahtava keino päästä kiinni uuteen asuntoon. On luonnollisesti äärimmäisen tärkeää varmistaa, että rakennuttajalla on taustat kunnossa ja tästä Stailian asiakkaiden ei onneksi tarvitse  olla huolissaan. Rakennuttajana on Peab, joka on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä.

Stailian ennakkomarkkinointi loppui tällä viikolla ja myynti pääsikin saman tien vauhtiin, sillä tein ensimmäiset kaupat heti torstaina. Täytyy myöntää, että itseänikin kutkuttaa sijoittaa näihin asuntoihin, sillä maksujärjestely on asiakasystävällinen ja sijainnin takia vuokralainen löytyisi takuuvarmasti. Kovin kauaa en voi kuitenkaan mietiskellä sijoituspäätöstäni, sillä vapaana on enää 17 asuntoa ja nyt myynnin startattua loputkin tulevat varmasti menemään vauhdilla.

Ja niille, jotka haluavat jotain enemmän kuin pelkän sijoitusasunnon, niin tiedoksi, että yksi penthouse-asunto on vielä vapaana…