Ding Dong

Jos nyt kerrankin hehkuttaisi jotain muuta kuin työtään ja jakaisi tätä riemuaan siitä, että on Euroviisuviikonloppu 🙂 Tämä on näitä pienen ihmisen iloja mutta olen oikeasti ihan liekeissä ja odotan illan finaalia ihan täysillä. Viikon ajan olen seurannut luonnollisesti molemmat alkukarsinnat ja listannut omia suosikkejani ja tänään on vihdoinkin se hetki, että päästään tositoimiin!

Olen ymmärtänyt, että joillakin toisilla on ihan toisenlaiset jännitysmomentit edessä lätkän takia ja se heille suotakoon. Tottakai kannustan Suomea urheilussakin mutta kyllä nämä viisut vievät nyt voiton. Ihan mieletöntä viihdettä on taas luvassa ja tänä vuonna mielestäni Romania saa kunniamaininnan mielikuvituksellisimmasta showsta ja artistista. Ei se nyt ehkä (toivottavasti) voittoon asti kanna mutta onpahan näky.

Ja mitä tulee sitten tuohon kohuttuun naisten väliseen suudelmaan? Ihan mieletön pr-temppu, douze points! Ajoitus on täydellinen, koska tänä keväänä on saman sukupuolen väliset avio-oikeudet olleet kovasti tapetilla ja tällä suudelmalla Krista varmistaa sen, että saa euroviisufanien kannatuksen. Loistava veto. Oma suosikkini on tänä vuonna Ranska ja toivon tietysti myös, että Krista kerää rutkasti pisteitä.

Let the Eurovision Song Contest begin!