Heidi Luumi – Rakastan työtäni!

Asuntosi myynti on usein elämäsi suurin kauppa. Siksi siihen valittua välittäjää ei tule valita kevyin perustein. Jokainen arviokäynti on ”työhaastattelu” ja sinun etusi on, että välittäjäsi CV on paras mahdollinen.

Maison Luumin konsepti on kiitelty ja uniikki. Yksityisen toimiston tuoma lisäarvo on mitattavissa koko myyntiprosessin aikana niin asiakaspalvelun laadussa, saadussa kauppahinnassa kuin rauhallisilla yöunillakin. Korkea työmoraalimme ja ammattitaitomme takaa, että asuntokauppasi hoidetaan aina laadukkaasti alusta loppuun. Maalaisjärki, positiivinen energia ja huumori on yhdistelmä, jolla tiukatkin tilanteet selätetään.

Valitse asuntosi arvoinen välittäjä, sillä vaikka joku niin väittääkin, asunnot eivät myy itse itseään.

Lue suositukset >

Se on rauta joka taipuu

Minulla on 30 vuoden teräksinen kokemus ja näkemys myynnin ja markkinoinnin kiehtovasta maailmasta. Tästä ajasta olen toiminut kiinteistönvälittäjänä yli 10 vuotta ollen alusta asti koko Suomen hyvämaineisinta ja kirkkainta kärkeä.

Olet sitten myymässä tai ostamassa, on sinun voitava luottaa siihen, että välittäjäsi tuntee lain lukuisat kiemurat. Siksi oikeana kätenäni on alan konkari Mari Andersin, jonka vastuulla on kokonaisvaltainen laadunvalvonta. Parhaimpana osoituksena ammattitaidostamme kertoo reklamaatioiden puhdas nollasaldo. Mari on tavattavissa toimistollamme arkisin ja tarvittaessa myös esittelyissä.

Välityspalkkiomme on pääkaupunkiseudulla 3,72 % (huoneistot) ja 4% (kiinteistöt) velattomasta kauppahinnasta (sis. alv. 24 %). Arviokäynti on aina maksuton. Valitse kerralla oikein, jos harkitset asuntosi myyntiä!
Tavoitat minut numerosta 045-135 1967.

Pakkausseloste

Alan tutkinnot:    LKV, LVV ja KiAT
Perhe:    Naimisissa, kolme lasta
Koti:    Lauttasaaren kasvatti, nyt Tapiolassa
Harrastukset:    Uinti ja matkustelu
Erikoista:    Erinomainen taskuparkkeeraaja
Tykkään:    Kaikki tanssi
En tykkää:    Kaikki sienet
TV:ssä parasta:    Efter Nio
Kannuksia:    Vuosittain 80-100 asuntokauppaa, joista noin puolet kiinteistöjä.