Välittäjämme oli ammattimainen, asiallinen ja positiivinen. Oikein tehokas ja positiivinen kaikin puolin. Varmaan jatkossakin käännytään Heidin puoleen.

• Martti Forss, Espoo

Vahvoin suosituksin

Omakotitalomme ei ollut helpoin myytävä kohde, sen tiesimme. Olimme kokeilleet ennen Maison Luumia toista välitysliikettä surkein tuloksin ja otimme aikalisän ennen kuin päädyimme yhteistyöhön Heidin kanssa. Jo alusta pitäen Heidin tapa hoitaa asiat huolellisesti ja sovitussa aikataulussa, ymmärrys kotimme arkkitehtuurisesta ja kulttuurihistoriallisesta arvosta sekä Heidin antamat suositukset myynnin edistämistoimenpiteiksi vakuuttivat meidät allekirjoittamaan myyntitoimeksiannon Maison Luumin kanssa. Kodissamme kävi useampi oikeanlainen potentiaalinen ostaja ja lopullinen ostaja löytyi kohteen haastavuuteen nähden hämmästyttävän nopeasti.
Kiitokset yhteistyöstä Heidin lisäksi koko Maison Luumi tiimille. Lämmin suositus. Ja mikäli välitystarpeita tulee jatkossa, palaamme Maison Luumin pakeille.

Vahvoin suosituksin ja kiitoksin.

• Kirsi Vine ja Karri Haaparinne, Helsinki

Ammattimaista ja tehokasta

Heidi ja Linda tekivät asuntomme myynnistä helppoa. Ammattimaista ja tehokasta toimintaa, mutta toteutettu tyylillä, lämmöllä ja ripauksella jos toisellakin naurua.

Prosessi oli niin miellyttävä ja mukaansatempaava, että melkein harmittaa, että asunto on jo myyty. Kiitos Ladyt, kanssanne on ilo tehdä asuntokauppoja.

• Anne Tammiruusu

Heidi on paras välittäjä kenen kanssa olen ollut tekemisissä, kolmessa eri maassa. Luotettava, pätevä ja sosiaalisesti taitava.

• Katja Einola

Kaikki alle kahdessa viikossa

Kaikki sujui Heidin kanssa alusta alkaen loistavasti. Heidi oli myynyt pikaisesti naapuriasuntomme ja nappasimme hänet myymään myös meidän kotimme. Kaikki meni nopeasti; päätös myynnistä, kuvaus, myynti-ilmoitus, ensinäyttö ja asunnon myynti haluttuun hintaan. Kaikki alle kahdessa viikossa. Asiointia meidän makuumme!

• Maija Ahotupa, Espoo

Kolmas myyntisopimus meneillään ja hyvältä näyttää!

• Veikko Kantero, Espoo

Ammattimaista toimintaa!

Kiitos Heidi erinomaisen hienosti hoidetusta prosessista ja miellyttävästä yhteistyöstä molempien asuntojen osalta. Ilo asioida top notch ammattilaisen kanssa.

• Ostaja/myyjä, Helsinki

Isot kiitokset ammattitaitoiselle Maison Luumin väelle! Asunnon myynti sujui loistavasti, itse ei tarvinnut huolehtia mistään. Ei ole epäselvää kehen voin luottaa jatkossakin😊

 

• Päivi Mäkelä, Helsinki

Heidi oli aidosti kiinnostunut

Suunnittelimme muuttoa pienempään asuntoon, joten Eiranrannanasunnon myynti tuli ajankohtaiseksi. Meillä oli toimeksiannot parin ison välitystoimiston kanssa pari vuotta. Asunnon myynti ei edistynyt ja tuntui siltä, että ko. välittäjien kiinnostus asiaan hiipui ajan kuluessa. Tuttavamme suositteli Heidi Luumia. Sitten alkoikin tapahtua! Stailasimme asuntoamme Heidin ohjeiden mukaisesti. Laadittiin / kuvattiin esite kohteesta. Vain yksi yleinen esittely ehdittiin järjestää, kun ostaja löytyi! Tähän kaikkeen kului aikaa vain pari viikkoa. Tuntui ettemme itsekään pysy vauhdissa mukana; Heidi oli aidosti kiinnostunut toimeksiannostamme. Ja mikä tärkeintä, asuntomme myyntihintakin oli mielestämme kohdallaan. Voimme vilpittömästi suositella Heidiä kaikille, jotka suunnittelevat asuntonsa myyntiä!

• Heikki Salmela, Kari-Juhana Piironen

Aurinkoisin terveisin

Maison Luumilla on mahti tiimi, jossa jokaiselle myyntiprosessin vaiheelleen on oma ammattilaisensa ja näin homma etenee määrätietoisesti ja ripeästi. Unelmatalomme sai uudet omistajat muutamassa kuukaudessa ja meidän tehtävänä ei ollut juuri muuta, kuin poistua paikalta esittelyjen ajaksi. Kiitos Heidi & team – teitä on helppo suositella. Aurinkoisin terveisin!

• Terhi Okkonen, Espoo

Olemme kokeneet Lindan ammattitaidon ja halun auttaa asunnonvälityksessä poikkeavan merkittävästi edukseen. Lämmin suosittelumme.

• Kati ja Juha, Vantaa

Linda on tehopakkaus

Linda, olet ihastuttava persoona: positiivinen, ammattitaitoinen, innostunut ja innostava. Varsinainen tehopakkaus.

Linnean ja sinun stailaus onnistui loistavasti: Selkeytti myyntikohdetta ostajalle erinomaisesti. Hienosti myös vieraannutti meidät itsemme kodistamme.Myytävänä ei ollut kotimme vaan asunto tietylle kohderyhmälle. Näin pitääkin olla.

Kauppahinta vastasi odotuksiamme.

Kiitos loistavasta työstä. Kotimme taitaa olla ainoa, joka alueeltamme on myyty viimeisten kuukausien tai ehkäpä vuoden aikana.

• Ostaja/myyjä, Helsinki

Huikea ammattimaisuus

Huikean nopeaa ja tehokasta toimintaa Heidiltä ja hänen tiimiltään. Kaikki eteni kuin rasvattu ensi tapaamisesta alkaen. Huikea ammattimaisuus näkyi kaikessa tekemisessä ja asuntomme myytiin jo ensimmäisessä näytössä. Asunto oli ennakkomarkkinoinnissa somessa, jonka perusteella moni varaili yksityisnäyttöä jo ennenkuin se oli virallisissa kanavissa edes myynnissä.
Jatkossa jos kiinteistönvälittäjää tarvitsemme, on Maison Luumi ainoa vaihtoehto.

• Mari ja Jani, Espoo

SUURI KIITOS

Myimme asuntomme Kaivopuistosta Maison Luumi Oy:n kautta vuoden 2020 lopulla. Toinen välittäjä oli aikaisemmin jo yrittänyt myyntiä siinä onnistumatta. Heidin ote asiaan oli aivan toista luokkaa, asiallinen, perinpohjainen ja erittäin ammatttitaitaitoinen. Kaupat syntyivät viikossa ja itse kaupantekotilaisuus järjestyi jo seuraavalle viikolle. Oli ilo tehdä kauppoja mukavien ja asiansa osaavien ammattilaisten kanssa; siitä suuri kiitos !

• Pirkko Lilja ja Urpo Nurmi, Helsinki

Erinomaista, täsmällistä ja asiantuntevaa palvelua!

• Anna Hjelt, Helsinki

Heidillä on aina aikaa asiakkaalleen

Heidi Luumi on todellinen ammattilainen asunnonvälityksessä. Saimme häneltä paljon apua, ohjeita ja neuvoja, jotka auttoivat meitä onnistuneiden asuntokauppojen tekoon. Haasteita oli matkanvarrella paljonkin, mutta Heidi jaksoi aina kärsivällisesti auttaa ja opastaa. Tuntui mukavalta olla häneen yhteydessä, koska hänellä oli aina aikaa asiakkaalleen. Ilman Heidin suurta panostusta en usko, että olisimme kauppoja saaneet edes toteutumaan.Suuri Kiitos Heidille ja hänen tausta-apujoukoilleen. Emme ole hänenlaistaan välittäjää vielä aikaisemmin tavanneet ja varmasti suosittelemme häntä kaikille tutuillemme!

• Ostaja, Kauniainen

EI PELKKÄÄ BISNESTÄ

Kolme toisistaan täysin erilaista kotiamme menivät kaikki kaupaksi heti ensimmäisellä näytöllä. En usko, että tästä parempaa näyttöä luottamuksesta ja ammattitaidosta tarvitaankaan. Asioiminen Heidin kanssa on vuosien varrella ollut mukavaa ja helppoa – ja tuntuu myös siltä, että olen saanut kaupan päälle rutkasti ystävyyttä ja empatiaa vaiherikkaissa elämän eri vaiheissa. Odotan kovasti että saisin taas kääntyä Heidin ja Maison Luumin puoleen seuraavassa asuntoasiassani!

• Myyjä, Kauniainen

Mahtava palvelu, mahtava tiimi!

Parasta asiantuntijuutta ja asiakaspalvelua ensi tapaamisesta saakka.
Tapasimme Heidi Luumin periaatteella ”kolmas kerta toden sanoo”.
Olimme yrittäneet myydä kolmea kohdettamme Espoossa eri tunnettujen kiinteistönvälittäjien kautta yli 18 kuukauden ajan.
Aiemmat välittäjät eivät olleet saavuttaneet tulosta ja loppuaikoina meille sateli ehdotuksia hinnan alennuksista, vaikka markkinatrendi oli täysin päinvastainen.

Ensitapaamisella Heidi antoi itsestään positiivisen kuvan ilman turhia höpötyksiä, luvaten tehdä kaikkensa kohteiden myymiseksi.
Päätimme kokeilla vielä Maison Luumi LKV:tä, emmekä voi muuta kuin ylistää heidän palveluidensa tasoa.
Ensimmäinen kohde myytiin alle viikossa, muutkin ripeässä tahdissa.
Ja mikä parasta, myyntihinta oli kohdillaan..

Heidin ammattimainen, positiivinen ote on ylivertainen pääkaupunkiseudulla!
Heidi ja hänen taustatiiminsä ovat todellisia raskaan sarjan ammattilaisia, joita voi kyllä lämpimästi suositella!

• J&J, kolmen kohteen myyjät, Espoo

Lindan kanssa yhteistyö oli helppoa, hauskaa ja tehokasta. Asunto myytiin heti ja siitä saatiin parempi hinta mitä uskallettiin edes toivoa. Suosittelen lämpimästi.

• Myyjä, Helsinki

Maison Luumi välittää

Tervehdys Heidi ja terveiset muulle tiimille.
Olette tehneet kahden perheen unelmista totta! Kaunis kiitos siitä.
Ostajamme löysivät itselleen ihanan kodin teidän ansiosta.
Meidän kaukainen unelma valkoisesta kivitalosta toteutui myös.

Ennen kaikkea haluan kiittää Teitä siitä miten Te työnne hoidatte.
Te olette juuri oikeanlaisia ihmisiä järjestämään ihmisien tärkeimpiä asioita Koteja.
Tässä nyt loppuun kunnialla saatetussa kotimme vaihdossa näimme kaksi varsin erilaista ääripäätä. Mielestäni kiinteistön välitysala ei saisi missään tapauksessa olla kylmää businesta, vaan inhimillistä asiakaspalvelua. Silloin kuin ihmiset perheineen tekee elämänsä suurimpia päätöksiä kaiken sen epävarmuuden ja myös tietämättömyyden keskellä, he tarvitsevat ihmisiä miltä saa asiantuntevaa tukea ja heihin voi luottaa.

Te hyvät MaisonLuumi ihmiset olette aivan ihania, luotettavia ja asiakasta kunnioittavia asiantuntijoita.
Olen erittäin kiitollinen ja äärimmäisen ylpeä Teistä.
Upeaa kevään jatkoa!

• Annika ja Teppo, Espoo

Paras mahdollinen valinta

En ole erityisen hyvä ”kirjoittaja” mutta ihan vain teille voisin palautteena kirjoittaa, että Heidi ja tiimi te olette ihan paras mahdollinen valinta kiinteistövälitystyöhön. Kaksi asuntokauppaa kauttanne sujuivat niin onnistuneesti, että suosittelisin teitä kaikille lähipiirissäni, jos asuntomyyntiä tulisi.
Hyvää alkanutta vuotta 2021 teille kaikille☃️🌞

• Anu Hakala, Espoo

Heidi täytti kaikki odotukseni

Heidin valinta välittäjäksi perustui aikaisempaan tuntemukseeni hänestä rehtinä ja reippaana ihmisenä.

Olin myymässä perikunnan ja itseni omistuksessa ollutta 80-luvun asuntoa. Ennen myyntiä Heidi kävi konsultoimassa josko pientä ”pintaremonttia” tulisi tehdä ja neuvoi kohdat joihin tulisi keskittyä. Pikku remontin jälkeen päästiinkin asuntoa myymään. Itse myyntiaikakin sujui huomattavasti nopeammin ja kivuttomammin kuin odotin. Heidi piti minut hyvin koko myyntiprosessin ajantasalla. Voin varauksetta suositella Heidiä asuntokauppojanne hoitamaan.

• Kim Finell, Espoo

Ikuiset suositukset

En ollut varma haluanko myydä vai vuokrata asuntoni kun sain ystävältäni suosituksen soittaa Heidille. Kaksi viikkoa myöhemmin asuntoni oli myyty huimasti korkeampaan hintaan kuin olin edes alunperin kuvitellut.

Heidin sai aina kiinni, hän osasi ohjastaa ja antaa minulle vaihtoehtoja kun tuntui etten itse enää nähnyt maalisutia pidemmälle. Heidi ymmärsi kuinka suuri asia ensimmäisen kotini myynti minulle oli. Kiitos ja ikuiset suositukset.

• Helena Valtonen

RAUTAINEN AMMATTITAITO

Maison Luumi myi pitkään toisella välittäjällä myynnissä olleen kiinteistömme Espoossa nopeammin kuin olisimme osanneet odottaa. Kaikki välitykseen liittyvät asiat hoidettiin asiantuntemuksella ja rautaisella ammattitaidolla.
Kaupanteosta jäi erittäin hyvä mieli. Suosittelemme lämpimästi Maison Luumia välittäjäksi.

• Joa ja Sakke Koivunotko, Espoo

Heidi oli aina tavoitettavissa

Heidi tuki meitä koko prosessin ajan erinomaisesti, hän neuvoi meitä asunnon myyntikuntoon saattamisessa ja oli aina tavoitettavissa. Aikataulussa pysyttiin ja asiakkaana meillä oli turvallinen mieli tämän elämämme isoimman kaupan tekemisessä.
Heidi myös koko ajan piti meidät tilanteen tasalla, niin oman asuntomme myynnissä kuin tulevan kotimme ostossa.

• Myyjä, Espoo

Suurkiitos koko tiimille

Heidi, Mari ja Linda tekivät erinomaista työtä saaden pitkään myynnissä olleen rivarini myytyä ja juuri oikeaan aikaan uuden asuntoni valmistuttua. Pitkän myyntikauden aikana käytin useaa välittäjää ja vaikka hekin yhtä lukuunottamatta olivat hyviä niin Heidin tiimin vahvuutena oli erinomainen esite hienoine kuvineen ja sitkeys. Marille erityiskiitos siitä, että vilpittömästi sanoit pitäväsi kauniista asunnostani ja pihastani- se lämmitti. Suurkiitokset koko tiimille ja Heidille, joka hoiti koko kaupanteon niin hienosti.

• Myyjä, Espoo

Linda ja Mari onnistuivat nopeasti löytämään ostajan pitkään toisella välittäjällä myynnissä olleelle talollemme vaikeassa markkinatilanteessa.
Yhteistyö sujui iloisissa merkeissä ensitapaamisesta aina avainten luovutukseen 🙂

• Riitta ja Petri, Espoo

Heidi on yliveto!

Teimme ensin asuntomme myyntisopimuksen erään suuren pankin asunnonmyyntiyksikön kanssa. Lähes vuoden myyntiponnistelujen ja lukemattomien yksityisnäyttöjen jälkeenkään ei ostajaa vaan millään löytynyt. Päätimme siis vaihtaa välittäjää, saadaksemme asuntomme vihdoin myytyä. Erään hyvän tuttavamme suosituksesta päädyimme Heidiin. Alusta lähtien Heidillä oli homma ihan eri tavalla hanskassa. Ammattikuvaaja otti hienot kuvat asunnostamme ja Heidin into ja positiivisuus sekä ammattitaito sai meidätkin positiiviselle mielelle.

Heidi myi asuntomme jo ennen ensimmäistä yleistä näyttöä, sellaistahan ei edellinen välittäjä pyynnöistä huolimatta edes halunnut järjestää!

Jos vielä joskus myymme asuntomme, välittäjä on ilman muuta Heidi. Olemme nähneet lukemattomia asunnon välittäjiä, mutta Heidi on yliveto!

• Olli-Pekka ja Sirpa Kiilunen, Vantaa

Todellinen ammattilainen

Jo ensitapaamisessa syntyi luottamus Heidi Luumin kanssa. Hän kertoi selkeästi ja uskottavasti kauppaan liittyvät asiat. Vain hinnanasetannassa oli pientä näkemyseroa, jossa onneksi välittäjän ehdotus voitti. Asuntoni myynti täydellä hinnalla Oikotiellä julkaistun ilmoituksen jälkeen ennen yleistä näyttöä oli erinomainen saavutus. Oikea hintapyyntö, hyvin laadittu ilmoitus ja erinomaiset valokuvat auttoivat välittäjän työtä. Lähes uskomattomaksi Luumin työ täydentyi pari viikkoa myöhemmin, kun hän myi nykyisen asuntomme Tapaninkylässä täsmälleen samalla tavalla. Heidi Luumi on todellinen ammattilainen, jota suosittelen hyvin mielelläni. Hänen työnsä on hyvin osaavaa, hän onnistuu luomaan luottamuksen asiakkaan kanssa ja asiat hoituvat sujuvasti ja soittoihin sekä soittopyyntöihin vastataan ripeästi.

• Timo Martikainen, Helsinki

Professional and smooth

On behalf of me and Marianna, thank you Heidi very much for this incredibly professional and extremely smooth buying experience. We were both very impressed about how you handle everything and that you really care for both seller but also buyer side of the deal.

• Jussi Mori, Espoo

Välittäjällä on väliä

Toiminta oli kokonaisuudessaan erittäin ammattimaista ja vauhdikasta. Asunto oli ollut lähes vuoden aktiivisessa myynnissä toisella välittäjällä ilman yhtään tarjousta. Lukuisia näyttöjä ja hinnanlaskuja. Heidi ideoi alusta asti miten tulisi edetä ja mitä tehdä, toi suunnitelmat sovitusti ja laittoi sen jälkeen asiat toteutukseen. Tehokasta ja särmää toimintaa. Huomionarvoista on että yksi osa suunnitelmaa oli nostaa hintaa. Kun asunto oli stailattu ja laitettu uudestaan myyntiin, toi Heidi 48 tunnin kuluessa kolme kirjallista tarjousta. Alin niistä oli täysi pyyntihinta. Asunto myytiin kahdessa vuorokaudessa 20 tuhatta yli pyyntihinnan. Välittäjällä on väliä…

• Myyjä, Helsinki