Maison Luumin filosofia


Maison Luumi Oy on vuonna 2012 perustettu yksityinen kiinteistönvälitysyritys, jonka ensimmäinen oma toimisto avattiin tammikuussa 2015 Espoon Tapiolaan. Yrityksen perustanut Heidi Luumi toimi tätä ennen perinteikkään kiinteistönvälitysketjun nimen alla ensin alihankkijana ja sitten osakkaana ollen aina ketjun ykkösvälittäjä.

Toiminta on pidetty alusta saakka yhdessä toimistossa, jotta yrityksen arvoja pystytään varmasti noudattamaan jokapäiväisessä työssä. Maison Luumi Oy on elävä esimerkki siitä, että kiinteistönvälitystä on mahdollista tehdä asiakaslähtöisesti ja täydellä sydämellä. Hyvä maineemme on kiirinyt laajalle ja lähes kaikki toimeksiannot tulevatkin suositusten kautta. Tyytyväiset asiakkaat ovat yrityksen vankka kivijalka ja yhteydenpito jatkuu aina myös kauppojen jälkeen.

Maison Luumi Oy on Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsen ja noudattaa alan keskusliiton Hyvää Välitystapaa.

Rakastan työtäni ja halusin viimeinkin perustaa oman toimiston, jonka asiakaspalvelusta voin ottaa 100% vastuun, sanoo Heidi Luumi. Vahvuutemme on saumaton tiimityö ja huikeat onnistumiset, jonka ansiosta olemme joka vuosi kasvattaneet suosittelujen kautta tulleiden toimeksiantojen määrän. Toimintatapamme on yksinkertainen: teemme kaikkemme onnistuneen asuntokaupan eteen. Esimerkiksi stailausta olemme tehneet aina. Stailaamme myyntiä, emme pelkästään kuvausta varten ja siksi kaikki stailaustarvikkeet jäävät myynnin ajaksi asuntoihin. Näin ennakko-odotukset täyttyvät eikä asiakas pety esittelyssä.

Maison Luumin kunnianhimoisena tavoitteena on muuttaa ihmisten käsitystä kiinteistönvälittäjistä — vaikka yksi asuntokauppa kerrallaan. Tinkimätön ammattitaito ja oikea asenne (huumoria unohtamatta) ovat jokapäiväisen asiakaspalvelumme perustana ja pitävät tämän tavoitteen kirkkaana mielessämme.

Tervetuloa asiakkaaksemme!
Välityspalkkiomme on pääkaupunkiseudulla 3,72 % (huoneistot) ja 4% (kiinteistöt) velattomasta kauppahinnasta (sis. alv. 24 %). Arviokäynti on aina maksuton. Valitse kerralla oikein, jos harkitset asuntosi myyntiä! Tavoitat meidät helpoiten numerosta 045-135 1967.