Elämä on ihmisen parasta aikaa

Tämä blogin kirjoittaminen rytmittää kummasti vuotta. En oikeasti voi tajuta, että se on kohta taas juhannus ja että tämäkin vuosi on jo puolessa välissä. Viikot ja kuukaudet menee aivan tajutonta vauhtia eikä kalenterin kanssa meinaa pysyä ollenkaan perässä.

Pieni välikatsaus on ehkä taas paikallaan. Missä mennään?

Työpuolella kaikki hyvin, mitä nyt ehkä välillä turhankin kiirettä pitää. Tein keväällä monesti iltaisin vielä paperitöitä sen jälkeen, kun olin laittanut nuorimmaisen nukkumaan. Eräänä iltana, kun taas laitoin koneen kiinni puolen yön aikaan, katsoi 17 v tyttäreni minua pitkään ja sanoi:”Äiti, sinä vaan et voi tehdä joka ilta töitä tällä tavalla.” Ja siinä se totuus tuli, lapsen suusta. Minä en enää tästä nuorru ja ehkä välillä voisin tehdä muutakin kuin töitä. Niinpä päätin oikeasti tehdä muutoksen ja otin suuren harppauksen eteenpäin palkkaamalla itselleni assistentin. On muuten aika mieletön juttu. Kaikista uskomattominta on, että löysin aivan lahjana itselleni avuksi ihmisen, joka on toiminut itsekin välittäjänä ja tietää täsmälleen, mistä tässä työssä on kyse. Linda aloittaa elokuussa ja olen nyt jo näin etukäteen aivan superonnellinen hänestä!

Töitä siis riitti ja kauppaa tein ihan entiseen tahtiin, taantumauutisista huolimatta. Kevään lisämausteena oli kampanja, missä kaikkien toimeksiantajieni kesken oli arvottavana kahden hengen Pariisin matka. Onnettarena toimi tämän viikon tiistaina myyntipäällikkömme Tiina Jousmäki ja hän nosti Huom-kassista avaimenperän, missä oli osoitteena Maisterintie 36 A. Syksyllä on siis luvassa mahtava asiakasmatka Pariisiin ja ehkä hieman shoppailua ja shampanjaa…

Yksityisellä puolella olen suoraan sanottuna laiminlyönyt itseäni aika lailla ja laistanut (muka työkiireiden takia) kuntoilusta. Ja ihan joka viikko on ollut huono omatunto sen tähden. Mutta tähän tulee muutos kunhan saan Lindan remmiin ja pystyn irrottamaan aikaa myös itselleni. Kaipaan sitä ihanaa tunnetta, mikä tulee vain hyvän jumpan jälkeen. Aion pikkuhiljaa nyt kesän myötä myös löytää Lauttasaaren rantapolut uudelleen ja ehkä jopa herätellä uinuvaa uimakärpästä. Parempaa siis ehdottomasti tulossa tällä saralla.

Kesäsuunnitelmat ovat myös kohdallaan: matkoja perheen ja ystävien kanssa, kesäjuhlia ja jopa Pori Jazz ihan ensimmäistä kertaa! Ihan nolottaa tunnustaa, etten ole koskaan käynyt siellä mutta nyt esiintyjälistan vahvistuttua Level 42:lla en voinut muuta kuin varata liput. Jos ne kaverit menee Poriin, niin sitten menen minäkin.Because there’s something about you, baby, so riiiight… Kyllä vaan.

Tästä tulee hyvä kesä.