Mikä kesä!

Terveisiä kesälomalta Italian Toscanasta! Kaksi viikkoa pidin puhelimen ja sähköpostin kiinni keskittyen täysin aurinkoon, ystäviin ja perheeseen. Saman tein viime vuonna ja silloin jo huomasin, että voidakseni täysin irrottautua töistä on kertakaikkiaan katkaistava yhteydet Suomeen. Onneksi minulla on luotettavia kollegoita, jotka ottivat myyntikohteeni loman ajaksi haltuun.

Viime vuonna oli samaisen reissun jälkeen vielä pari viikkoa hiljaiseloa mutta nyt avattuani puhelimen alkoikin varsinainen hulina. Miten mahtavaa on huomata, että asiakkaat jaksavat odottaa palaamistani eivätkä valitse toista välittäjää. Nyt olenkin sitten juossut tukka putkella hakemassa uusia taloja myyntiin, jotta olen valmiina, kun syksyn sesonki alkaa. Sillä kyllä se taas alkaa vaikka nyt koko Suomi tuntuukin olevan lomilla. Minä aion pitää vielä muutaman pitkän viikonlopun vapaata, koska näin heinäkuussa ei sunnuntaisin järjestetä näyttöjäkään.   Valvomon kesäbiisissä on juuri se oikea tunnelma:

Hietaniemen rantaan
Hiekka kohtaa varpaat
Lokkikin jo nauraa
Nyt on huvi halpaa
On syksy vielä kaukana
Ei syytä huoleen
Tunnen, olen nuorempi kuin moneen vuoteen

Totuuden nimissä, en ehkä tunne olevani nuorempi kuin moneen vuoteen mutta tätä on kiva rallattaa 😉 Pääasia, että aurinko jaksaa paistaa ja siitä muistaa nauttia ihan joka päivä.

Pakko muuten jakaa pieni yksityiskohta tuosta puhelimen kiinni olemisesta: minulla oli lomalla ”pieniä ongelmia” koko laitteen kanssa, sillä jostain syystä minä en kuullut toista osapuolta vaikka minut kuultiin. Niinpä päättelin puhelimen olevan rikki. No, sitten Suomeen tultua kävelin tärkeänä ponnari heiluen Elisan myymälään ja oikein yrityspuolelle valittamaan, kuinka Lumialla heitetään kohta vesilintua. Selitin asiani ja poika kuunteli minua kärsivällisesti. Sitten hän sanoi tyynesti: ”Annatko sen puhelimen tänne, niin laitetaan siihen ääntä lisää?”

Kenen kuningasidea on ollut, että äänen siellä toisessa päässä voi täysin mykistää? Mikä logiikka siinä on? Kysyn vaan.