Uuden ajan alku, osa 2.

Viime elokuussa palkkasin itselleni assarin -ihanan Lindan, joka on osoittautunut todelliseksi kultakimpaleeksi. Silloin en olisi ikinä uskonut, että puolen vuoden kuluttua siitä olisimme siinä pisteessä, ettemme selviäisi kaikesta työmäärästä kahdestaan. Mutta näin se vaan on ja uskottava se on. Tämän menneen talven aikana asuntokauppaa ja sitä myötä töitä on ollut enemmän kuin koskaan ja koska en halua ylikuormittaa Lindaa, päätin katsoa rohkeasti tulevaisuuteen ja palkata jälleen uuden ihmisen.

Ensi maanantaina tiimini täydentyy todellisella ammattilaisella, kun Mari hyppää remmiin ja ottaa myyntiassistentin toimien lisäksi vastuulleen markkinointini. Mari on toiminut aikaisemmin koko yrityksemme hallintosihteerinä ja tuntee alan koukerot läpikotaisin. Ja minä sain hänet itselleni! Uskomatonta!! Joskus kannattaa oikeasti avata suunsa…

Huom!in toimintatapaan kuuluu kerätä asiakaspalautetta jokaisen asuntokaupan jälkeen ja on ollut ilo huomata, että työtapani saa yhtä paljon kiitosta niin myyjien kuin ostajienkin puolelta. Tästä menee nykyisin suuri kunnia taustatiimilleni, joka ottaa aina asioista selvää ja vastaa asiakkaiden yhteydenottoihin nopeasti. Ja koska nyt on median mukaan taantuma, niin tällä Marin tuomalla uudella osaamisella ja lisäenergialla olemme varmasti valmiina myös silloin, kun ne ”hyvät ajat” taas alkavat. Uskon, että voin tarjota asiakkailleni alan parasta välityspalvelua ja se onkin uljas tavoitteeni.

Kuvassa ollaan me. BB-Aslakin mukaan nimetyt Vaalea Bits (Linda), Tumma Bits (Mari) ja Bitsien Bits (jep, minä).