Isoveli valvoo

Välillä on vaan jotenkin niin tympeää asua asetusten ja pikkumaisten säädöksien luvatussa maassa. Tässä siitä taas oiva esimerkki:

”Etelä-Suomen aluehallintovirastolle on tullut yhteydenotto välitysliikkeenne  markkinoinnista Facebook-sivuilla. Sivuilla on myös ilmoituksia jo myydyistä kohteista. Etelä-Suomen aluehallintovirasto pitää myyty-ilmoittelua hyväksyttävänä kun ilmoitukset ovat selvästi erotettu myytävistä kohteista, esim. Myydyt kohteet -otsikon alla tai erillisenä luettelona. Liikkeen markkinoinnista tulee ilmetä milloin kohteet on myyty (esim. viimeisen kahden kuukauden aikana myydyt). Myyty ilmoittelulle pitää olla myös sekä myyjän että ostajan suostumukset.

Sosiaalisessa mediassa harjoittamaa markkinointia koskee samat säännöt kuin muutakin välitysliikkeen palveluiden markkinointia ja kohteiden markkinointia.Aluehallintovirasto pyytää liikettä huomioimaan em. ohjeet kaikissa markkinoinnissaan.”

Kaikessa yksinkertaisuudessaan jotain on ottanut päähän, että Facebookissa saattaa saada mahdollisesti positiivista mainosta siitä, että on paljon myytävää ja paljon kauppaa. Tämä joku on sitten soitellut AVI:in ja nehän toimii kuten virastot aina toimii. Argh…

Nyt minä sitten kilttinä tyttönä putsailen FB -sivustoani. Se on vaan tosi hidasta hommaa, sillä siellä on oikeasti aivan valtavasti tekstejä uusista ja myydyistä kohteista 😉 Ja osoitehan oli: Heidi Luumi myy asuntosi. (Olikohan tämä sallittua?)

Toistaiseksi olen siivonnut vuodet 2011-2012 ja työ jatkuu tässä ”muun homman” sivussa. Mutta sitten saadaankin tosi siistit sivut!