Parasta vappua

Oheinen kuva on otettu eilen aamuna toimistollamme. Moni saattaisi kuvitella, että siinä tytöt skoolavat perinteisesti vapun kunniaksi ja onhan siinä tietysti osa totuutta. Mutta itse asiassa ajoitus yhdelle huikealle etapille nyt vaan sattui osumaan vappuaatolle ja näin saimme lisää aihetta juhlaan.

Huom!in konseptiin kuuluu palkitseminen eli kuten tammikuun blogissa kerroin, on joukossamme aina niitä välittäjiä, jotka pystyvät olosuhteista huolimatta koviin tuloksiin. Meillä nämä välittäjät nousevat 100% klubiin, mikä tuo sitten tullessaan ns. klubietuja kyseiselle onnistujalle. Viime vuonna tämä taso tuli osaltani täyteen kesäkuussa ja jo silloin se tuntui ihan huikealta saavutukselta. Tänä vuonna on kaksi asiaa toisin kuin viime keväänä: 1) Suomi on tiukassa taantumassa ja asuntomarkkinat ovat sen myötä todella haastavat 2) Huom nosti tälle vuodelle klubin pääsytasoa peräti 25% .

Näistä muutoksista huolimatta saavutin tuon uuden himoitun tason edellistä vuotta nopeammin ja siksi kohotimme aamulla tuon ansaitun maljan. Linda ja Mari elävät täysillä mukana kanssani tavoitteiden saavuttamisessa ja siksipä meillä onkin Suomen paras myyntitiimi!

Monta asuntoa on kuitenkin vielä myymättä ja on totta, että näytöillä on nyt hiljaista ja ostajia on vähän liikkeellä. Sinnikkyydellä ja ammattitaidolla pystyy kuitenkin tekemään ihmeitä ja kunhan tästä vapusta selvitään niin ensi sunnuntaina esitellään taas kauniita koteja monessa osoitteessa. Ja moni asunto löytää yllättäen uudet omistajat. Niin se vaan menee.

Ihanaa vappua! Tästä se kesä alkaa.