Jos se on siellä, me löydämme sen

Nyt vähän jännittää…

Tämän kevään suurin ponnistus on uuden Vainu-palveluni lanseeraus ja sen aika on huomenna käsillä. Ensin hieman taustaa:

Kiinteistönvälittäjien yksi suurimpia ongelmia on se, ettei aika tunnu millään riittävän sekä myyjien että ostajien riittävään palveluun. Uskallan väittää, että suurin osa välittäjistä käyttää aikansa pääosin omien myytävien kohteidensa hoitoon (mihin meneekin muuten yllättävän paljon aikaa) eikä ehdi syventyä tarpeeksi ostaviin asiakkaisiin.  Ostajat kertovat usein näytöillä mielellään, minkälaista asuntoa he etsivät mutta ajanpuutteen johdosta olen itsekin joutunut vastaamaan neutraalisti, että kaikki kohteet ovat netistä nähtävillä. Ja joka kerta on harmittanut niin hemmetisti, että joutuu vastaamaan näin. Mutta nyt…

Saanko esitellä: VAINU

Tässä markkinatilanteessa jos koskaan on entistä tärkeämpää palvella ostajia paremmin ja auttaa heitä elämänsä tärkeimmän ostoksen tekemisessä. Uuden palvelumuodon toteuttaminen on ollut mielessäni jo pitkän aikaa ja nyt kun olen saanut palkattua tiimiini kaksi tehonaista niin resurssit riittävät siihen, että palvelu pidetään sillä tasolla, mitä edellytän.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan Vainu perustuu siihen, että ostajat haastatellaan huolellisesti ja heidän kanssaan kartoitetaan tarkkaan uuden asunnon toiveet. Ei siis mitään pikaista huoneluku/kerrostalo/rivitalo -lomaketta vaan perusteellista tutustumista asiakkaan nykytilanteeseen ja aitoon muutostarpeeseen. Tämän jälkeen valitsemme myynnissä olevista kohteistamme sopivimmat ja järjestämme näytöt. Vainu-asiakkaat saavat tiedon myös ”tiskin alla” olevista kohteista ja se oikea koti saattaa löytyä yllättäen sitä kautta.  Ja jos ensi kierroksella ei tärppää niin jatkossa rekisterissämme oleva asiakas saa aina ensimmäisenä tiedon, jos minulle tulee myyntiin joku kriteereihin sopiva asunto. Siis ammattilaisen antamaa apua asunnon etsimiseen aivan ilmaiseksi!

Huomenna se alkaa. Enemmän Vainua -vähemmän stressiä.