Miltä kesä maistuu?

Tai tuoksuu? Ehditkö oikeasti koskaan pysähtymään ja nauttimaan tästä upeasta vuodenajastamme, joka on juuri nyt taas ihan  parhaimmillaan?

Tänä helluntaina ei omaan kesääni kuulu helluntaiheilaa mutta sitäkin enemmän ystäviä, reissuja ja yksittäisistä hetkistä nauttimista. Tänään istuin ystäväni kanssa sunnuntain työpäivän päätteeksi kotisaaren Casa Maressa nautiskelemassa annoksen pastaa ja lasillisen viiniä. Aurinko paistoi vielä terassille ja mahtava henkilökunta palveli meitä loistavasti (kuten aina siellä). Istuimme ihan rauhassa melkein pari tuntia päivittäen samalla viikon kuulumiset ja tiedostin taas yhtäkkiä, miten ihanaa elämä on. Ei se missään nimessä ole aina helppoa eikä tämäkään viikko ole ollut mitenkään silkkinen mutta onhan kaikki kuitenkin hyvin. Ja on KESÄ!

Olen tosi huono osallistumaan mihinkään Facebookin ”Päivän Positiiviset” -listauksiin tai jakamaan elämän suuria viisauksia ympärilleni. Eniten jokapäiväisessa elämässä on mielestäni kyse asenteesta ja sitä kuvaa tämän blogin kuva mielestäni aivan loistavasti.

Nalle Wahlroos on sanonut: ”Elämän tarkoitus on se, että elämässä on hauskaa.” Mitä siihen voi enää lisätä? Paitsi sen, että muistakaa tehdä hyväntekeväisyyttä. Ihan missä muodossa vaan.

Minä piipahdan nyt pikalomalla ja aion nauttia kesästä täysin siemauksin. Pus!