Uudet tilat ja uutta verta

Heissan kaikki blogini seuraajat pitkästä aikaa 🙂  Tänään tuli satikutia siitä, että uutta kirjoitusta ei ole kuulunut mutta pidin hieman kesälomaa täältäkin. On tosi vapauttavaa olla täysin ajattelematta työasioita ja koska blogi liittyy saumattomasti töihin niin oli tarpeellista ottaa täältäkin vähän taukoa. Enkelitiimini Linda ja Mari tuurasivat minua lomani aikana ja sain viettää upean kesän reissussa kauniissa Kroatiassa.

Toimistollamme Tapiolassa olikin sitten lomien aikana tapahtunut paljon. Meille tulee syksyllä uusia välittäjiä joukkoomme ja siksi entiset tilat käyvät auttamatta pieniksi. Tästä syystä on kerroksestamme vuokrattu runsaasti lisää toimitilaa, jota on jo viikkojen ajan remontoitu meille sopivaksi. Nyt heinäkuussa on sitten aloitettu myös entisten tilojemme remontti ja sen keskelle tulin lomilta.

Ja tämähän on pelkästään HYVÄ UUTINEN! Olen nyt istunut vaalean ja tumman bitsin kanssa samassa huoneessa huhtikuusta lähtien. Tiesimme remontin tulosta ja päätimme odottaa uusia järjestelyjä sinne saakka. Tytöt tekevät suurimman osan paperitöistä, joten annoin heille kunnon työpöydät päätyen itse istumaan pikku nurkkaan naputtelemaan meilejäni. Kuva on meidän myyntipäällikön nappaama -hänestä tämä näky oli hulvaton.

No, joka tapauksessa pian helpottaa, sillä uusien tilojen myötä saan vihdoinkin oman huoneen ja pääsen sisustamaan sitä. (Tai siis Aino kutsutaan apuun ja hän taikoo siitä yhtä ihanan kuin aikaisemmastakin.) Näin kesällä ei ole haitannut, vaikka tilat ovat olleet ahtaat mutta syksyn tullen on hyvä taas varautua tosi kiireeseen. Ketjumme liiketoimintajohtaja sanoi eilisessä Kauppalehdessä mm. seuraavasti: ”Asuntokaupassa tarjontaa on hyvin, joten asuntomarkkinat voivat vilkastua hyvinkin nopeasti, jopa kuukaudessa. Heikon kuluttajaluottamuksen vuoksi asunnonvaihtotarvetta on patoutunut.”

Olemme siis täysin valmiina, kun haluatte ostaa tai myydä asunnon. Ostajille tiedoksi, että olen jo käynyt hakemassa myyntiin monta uutta ihanaa kotia ja niiden kanssa taas startataan upea syksy.

p.s. Kaikille uusille kollegoille tervetuloa mahtavaan joukkoomme!