Sous le ciel de Paris

Näin iltojen pimetessä on hyvä hetki muistella hieman syksyn asiakasmatkaani Pariisiin.

Arvontaanhan osallistuivat kaikki kesäkuun alkuun mennessä kanssani toimeksiannon tehneet asiakkaat ja (rumpujen päristessä) liput voitti ihastuttava pariskunta, joiden talon olin myynyt Kauniaisista. Kun kalenterista oli katsottu kaikille sopiva viikonloppu, niin matkan suunnittelu saattoi alkaa. Tai no, suunnittelun hoiti aika pitkälle Select Travelin lempivirkailijani Marita, joka osasi suositella hotellia ja hoiti kaikki matkajärjestelyt. Minun osalleni jäi matkatavaroiden pakkaus 🙂

Tunnustettava on, että hieman jännitti lähteä matkalle lähes tuntemattomien ihmisten kanssa. Olin etukäteen sanonut asiakkaillenikin, että saavat nauttia Pariisista ihan omilla ehdoillaan -olihan kyseessä heidän palkintomatkansa.

Leppoisan lentomatkan jälkeen meitä odotti kentältä kuljetus määränpäähämme Hotel Lumeniin Louvren kupeeseen. Aivan i-ha-na hotelli, kertakaikkiaan, ja pikku bonuksena hotellin alakerrassa olevaa ravintolaa pyöritti legendaarinen Dominique. Siis se Dominique, joka avasi Helsingissä kuuluisan Chez Dominique-ravintolan. Voitte uskoa, että palvelu pelasi, kun pääsimme mr D:n kanssa jutun alkuun.

dominique

Tässä välissä on ehkä hyvä myös mainita, että olimme päässeet myös asiakkaittenikin kanssa oikein hyvin jutun alkuun, eikä alkujännityksestä ollut enää tietoakaan. Pystyimme rentoutumaan ja nauttimaan yhdessä Pariisin annista ja loma tuntui todella lomalta. Sopivasti nähtävyyksiä, shoppailua, viiniä ja tietenkin mahtavaa ruokaa. Etenkin juhlaillallisemme Citrus Etoilessa sai meidät kaikki vakuuttuneeksi ranskalaisen keittiön saloista.

citrus etoile

Sade pääsi yllättämään meidät pari kertaa mutta sekään ei latistanut ilmapiiriämme yhtään. Tunnelmaan olisi sopinut vanhan lastenlaulun sanat :”Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa…” sillä niin meillä todella oli.  Uskon, että reissu antoi myös asiakkailleni energiaa, koska nauroimme koko ajan yhdessä (ihan tyhmille jutuille) ja mikäs oikeasti olisi sen virkistävämpää. Tästä riittää muisteltavaa syksyn pimeisiin iltoihin. Parempaa matkaa en olisi voinut toivoa, kiitos, merci ja eiköhän oteta uusiksi!