Suomen Tähtivälittäjät

Tänä syksynä on Huomin toimesta ravisteltu kiinteistövälitysalaa oikein urakalla. Edellisessä blogikirjoituksessani kerroinkin jo syksyn mahtavasta tempauksestamme Taiteiden Yössä. Se oli kuitenkin vasta alkua, sillä todellinen yllätysmomentti lanseerattiin nettisivuillamme, jonne kaikille välittäjillemme oli  samana päivänä julkaistu asiakaspalautteet ja ”tähti”arvosanat.  Siis sama konsepti, mitä käytetään kansainvälisesti mm. hotelleilla ja ravintoloilla mutta nyt suunnattuna suoraan yksilösuoritukseen, ei yritykseen.

Työmme ja ennen kaikkea asiakaspalvelumme on nyt täysin läpinäkyvää eikä siihen pysty mikään muu kiinteistönvälitysyritys tässä maassa. Uskomme vahvasti siihen, että laatu kantaa ja siksi olemme tehneet tämän rohkean vedon antaa työmme puhua puolestaan.

Jokaisen kaupan jälkeen asiakkaita pyydetään antamaan kommentteja palvelustamme ja kaikki tuo palaute -positiivinen tai negatiivinen- on aina nähtävillä huom.fi -sivuilla. Näin kenenkään ei tarvitse enää valita välittäjäänsä summanmutikassa pelkän kasvokuvan perusteella vaan päätöksen voi tehdä aitojen asiakaskokemusten kautta.

Pidäthän sinäkin huolta siitä, että välittäjäsi on aito Tähtivälittäjä?