Sinnikkyys palkitaan

Syyskausi on nyt virallisesti avattu!
Tänään pidettiin syksyn ensimmäinen välittäjäbrunssi, paikkana Espoon Tillinmäki. Aurinko paistoi ihanasti pilvien välistä, kun autot kaarsivat ylös upealle kukkulalle valkoisen omakotitalon pihaan. Pikkusuolaiset olivat tarjolla ja kuohuvat lasissa eli elämä mallillaan kaikin puolin.

Kiinteistönvälittäjillä itsellään on jostain syystä sellainen harhakäsitys, että on jotenkin hienompaa, jos pääsee myymään kalliita asuntoja. Olen pahoillani, jos joudun rikkomaan tämän fantasian mutta kun ei niitä noin vain myydä. Myyntiajat ovat usein pitkiä ja kohderyhmä pieni. Juuri siksi järjestämme näihin arvokohteisiimme ennakkoesittelyn, mihin kutsumme laajan välittäjäverkostomme. Uskon yhteistyön voimaan ja siihen, että välittäjien yhteistyö on myös toimeksiantajamme etu. Tämä ei valitettavasti ole vielä ihan yleinen asenne alalla mutta nykyään sentään kaikkien näiden vuosien jälkeen jokaiselle brunssille tulee joku 😉

Tämän päiväistä taloa oli taas ilo esitellä ja ensi viikolla pyörähtää sitten virallinen markkinointi päälle. Tervetuloa syksy!