Raising my family

Sukumme on todella pieni. Menetin isovanhempani jo ihan pikkutyttönä ja isäni vuosi sitten. Minulla on äiti, yksi veli ja velipuoli, kolme serkkua ja kolme omaa, upeaa lasta. Siinä se. Ex-miehiä ei lasketa 😉

Luultavasti oman suvun pienuudesta johtuen on ystävieni merkitys ollut aina elämässäni todella merkittävä ja vaalinkin ystävyyssuhteitani viimeiseen saakka. Ei ole sellaista viikkoa, etten tapaisi ystäviäni tavalla tai toisella. He merkitsevät minulle kaikkea ja suurperheemme kokoontuu tasaisin väliajoin -viimeksi nyt vappupäivänä.

Perheeni ei ole kuitenkaan koskaan ollut niin suuri kuin nyt. Toimistoni on nykyään toinen kotini ja tiimini uusin lisä perheeseeni. Koska kaikki vietämme töissä keskenämme enemmän aikaa kuin kotona perheittemme kanssa, niin ei ole ihme, että olemme alkaneet nivoutua yhteen ja jokaisella on oma paikkansa tässä unelmaporukassa. Perheestä täytyy aina pitää huolta ja on huikeaa huomata, kuinka jokainen meistä välittää aidosti toisistaan ja haluaa toiselle vain parasta. Tiina varsinkin on oikea kanaemo ja jaksaa muistuttaa minullekin vapaapäivien ja levon tärkeydestä uudelleen ja uudelleen. Siihen tulee väkisinkin vastattua: ”Kyllä, äiti.”

Sunnuntaina juhlitaan äitejä ja siksipä siirsimme perinteiset sunnuntainäytöt poikkeuksellisesti lauantaille. Jokainen äiti on ansainnut viettää päivän perheensä kanssa; niin toimeksiantajamme, asiakkaamme kuin Maison Luumin äidit.
Jos olette niin onnekkaita, että äitinne on vielä kanssanne, niin sunnuntaina on hyvä tilaisuus halata häntä taas kunnolla.

äitienpäivä
Toivotamme siis kaikille äideille tasapuolisesti ihanaa äitienpäivää. Ja kuten blogin yläkuvassa sanotaan, parhaat lahjavinkit jokaiselle äidille löytyy osoitteesta www.maisonluumi.fi.

(Oma armeijassa oleva poikani ei pääse tänä viikonloppuna lomille ja lähetti siksi minulle näin tunteikkaan äitienpäiväkortin.)
Näin meillä…