Palvelemme teitä joulunakin!

Uskomattoman hieno vuosi alkaa olla taas takana ja menneen vuoden onnistuneiden asuntokauppojen myötä olemme välitysliikkeenä nousseet suuruusluokassa nyt jo aivan uudelle tasolle. Suurin kiitos kasvustamme kuuluu asiakkaillemme, sillä toimeksiantomme tulevat edelleen pääosin suositusten kautta.
Olemme tehneet kaikkemme vastataksemme korkeisiin odotuksiin ja onnistuneet jälleen hoitamaan jokaisen asuntokaupan 100% laadulla ja ammattitaidolla. Onnistumisemme saimme todeta myös asiakastyytyväisyyskyselystämme, josta saimme toimeksiantajiltamme huippupisteet.

Kiinteistönvälityksen ja sen myötä myynnin ja markkinoinnin täytyy jatkossakin kehittyä. Haluamme omalta osaltamme olla edelläkävijöiden joukossa ja edistää mm. välittäjien keskinäistä yhteistyötä. Uskomme vahvasti sen olevan tulevaisuuden suunta ja asiakkaittemme edun mukaista.

Palvelemme teitä jouluna ihan normaalisti mutta avaamme oman joululahjamme vasta tammikuussa, kun tiimiimme astuu sen uusin jäsen ja saamme samalla hieman testosteronia joukkoomme. Joku voisi sanoa, että sitä on jo ollut ilmassa ihan omasta takaa aikaisemminkin 😉 Tammikuussa paljastamme, kuka piileksii paketin takana!

Rauhallista joulun odotusta teille ihan kaikille! Olette sydämissämme ❤️