Kuka näitä laskee?

Numerot.
Ehkä ei kannattaisi näin ”toimitusjohtajana” tunnustaa ääneen mutta en ole lainkaan numeroihmisiä. Johdan tätä yritystäni sydämellä ja intuitiolla toivoen parasta.

Kerran vuodessa on kuitenkin minunkin hyvä pysähtyä lukujen ääreen ja katsoa, missä oikeasti mennään. Ja kyllä näitä lukuja kehtaa katsoa…
Numero kaksi (2): Maison Luumin oma toimisto täyttää tänään kaksi vuotta.
Numero sata (100): Myimme viime vuonna noin sata asuntoa.
Numero miljoona (1 000 000): Teimme näiden kauppojen myötä yli miljoonan liikevaihdon.
Numero neljäkymmentäkaksi (42): Ylitimme budjetin 42:lla prosentilla.

Tavoitteemme vuodelle 2016 oli kova, 14% yli viime vuoden loistavan startin.
Kovan tavoitteen asettaminen oli realistista, koska tiimini on poikkeuksellinen. Meillä on yhteinen ammatillinen tavoite, jossa kiteytyy rakkaus omaan työhönsä ja halu todistaa omat myyntitaitonsa. Sitähän varten meihin otetaan yhteyttä: ”Myykää asuntomme!”
Vuositavoitteen asettaminen käynnistää kaikissa meissä viidessä naisessa kipinän, joka pitää yllä aivan uskomatonta yhteishenkeä. Jokainen meistä tekee aina kaikkensa, että toimeksiantajamme kokevat olevansa parhaissa mahdollisissa käsissä.
Kauppaa tehtiin meillä vuonna 2016 enemmän kuin toisaalla ja tästä yksinkertaisesta syystä ylitimme tavoitteemme kirkkaasti.

Vuosi 2017 aloitetaan innostavasti ja odottavasti, kun tiimiimme hyppää sen ensimmäinen ”uros”. Ennen sitä kävimme kuitenkin vielä naisten kesken keräämässä poweria tulevaan vuoteemme Irlannista, Dublinin sykkeestä. Kuvan Molly Malone oli oman aikansa työjuhta ja vaikka ajat ovat tuosta muuttuneet, on kaiken menestyksen takana edelleen kova työ. Siksipä kuvateksti voisi olla: Molly vs Luumin enkelit.
Molly olisi ylpeä meistä ja niin olen minäkin.
Hyvää uutta vuotta 2017 ❤️ Ja onnea Maison Luumi 2v.❤️