Niin jykevää on rakkaus

Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja siksi tästä blogista tulee lyhytsanainen. Mitkään sanat eivät pysty millään kuvailemaan sitä tunnetta ja tunnelmaa, minkä saimme kokea viime lauantaina, jolloin sanoimme toisillemme ”Tahdon”.
Lyhyt versio pakko jakaa kuitenkin ja huom: tämä ei ole kaupallista hapatusta/yhteistyötä vaan samalla aito sydämellinen kiitos taustatiimeillemme.

Juhlamme oli todella intiimi, vain 18 vierasta. Vanhemmat, lapsemme, sisaruksemme, bestman&kaaso sekä ensimmäisen tapaamisemme järjestänyt pariskunta. Paikkana oli Keilasataman kelluva talo lasipaviljonkeineen, jonne vieraat tuotiin veneillä. Marraskuu oli ollut niin kylmä ja sateinen, että jännitimme viimeiseen asti, onko venekuljetus edes mahdollinen mutta lauantaina ei kukaan palellut eikä kastunut!
Minulla oli visio juhlapaikan koristelusta mutta omat työkiireet pitivät huolen siitä, että hääjärjestelyt oli paras ulkoistaa. Annoin yhden valokuvan ja täydellisen vastuun paikan muodonmuutokselle tamperelaisen Blushin osaaviin käsiin. Ja mitä saimme? daniel-tuo-morsiamen
Enemmän kuin olisimme koskaan uskaltaneet toivoakaan. Blushin tytöt onnistuivat luomaan täydellisen taianomaisen tunnelman pimenevään marraskuun iltaan. Kaikki oli NIIN kaunista!!!
upea-setting
poytafiilis

Samaa ulkoistamismetodia käytin puvun, meikin ja hiusten kanssa. neidot
Puku löytyi ensimmäisestä paikasta eli Sari Jääsvuon morsiuspukuliikkeestä Espoosta ja Sari muokkasi sen minun näköisekseni yhden tapaamisen perusteella. Koemeikistä/-kampauksestakaan ei otettu stressiä vaan Satu Kivelä saapui juhlapaikalle hyvissä ajoin ja pisti taikasiveltimensä suihkimaan. Tunsin itseni täydelliseksi prinsessaksi ja suloiset morsiusneitoni tunsivat varmasti samoin.

Ilta oli maaginen. Upea illallinen kesti useita tunteja, puheita pidettiin, itkettiin ja naurettiin ja lopulta tanssittiin aamutunneille asti.
onni
Olen kirjaimellisesti täynnä rakkautta ja voimaa sekä uskoa tähän liittoon. On suoranainen ihme, että tässä iässä ja näillä koetuilla kilometreillä saa vielä kokea jotain näin vahvaa. Mutta se on mahdollista ja se voi tapahtua meille kaikille. Rakastan sinua Mika.