MYYTY, MYYTY ja NIIN MYYTY!

Jestas, mikä tammikuu on takana. Puhelin alkoi pirisemään vilkkaammin jo joulun välipäivinä ja meno kiihtyi siitä viikko viikolta. Loppujen lopuksi saimme viilettää koko kuukauden kirjaimellisesti ihan tukka putkella ja sen tuloksena löimme lukkoon ennätysmäärän kauppoja.

Mitä ihmettä tapahtui?
Aivan kuin kaikki olisivat yhdessä yössä oivaltaneet, että ei tämä maailma tämän kummoisemmaksi muutu. Putin ei hyökännytkään rajan yli ja vaikka rajat olivat muuten aika kovilla valtavien turvapaikan hakijajoukkojen takia, ei Suomi kaatunutkaan.
Totuushan on, että lainojen korot ovat edelleen alhaalla, asuntojen hinnat eivät pääkaupunkiseudulla juurikaan muutu ja tarve kodinvaihtoon on edessä. Nämä faktat ja positiivisempi asenne yleiseen tilanteeseen vaikuttivat siihen, että päätöksiä oli helpompi tehdä ja ostotarjouksen teko tuntui taas mielekkäältä. Ja näin kauttamme sai 14 kotia uudet omistajat. Sillä kyllä me osaamme ”klousata” kaupan, jos joku antaa siihen pienenkään mahdollisuuden…

Näin siis starttasi Maison Luumin toinen vuosi.
Tytöt jo kyselivät, että milloin ehdittäisiin vaikka karaokea laulamaan mutta nyt keskitymme visusti työntekoon ja saimme tyytyä elokuvaversioon. Veimme nimittäin asiakkaamme perinteikkäästi uuden vuoden kunniaksi elokuviin ja tällä kertaa oli vuorossa loistava ”Nuotin vierestä”. Leffa itketti ja nauratti samanaikaisesti ja antoi mahtavan fiiliksen koko porukalle. Mutta lupaan, että kyllä me ehdimme vielä sinne Pataässäänkin!