Liputus yrittäjyydelle!

Tänään vietetään virallista Yrittäjän päivää, onnea siis meille.
Yrittäjyydestä Suomessa voidaan olla montaa mieltä mutta sitä ei varmastikaan tarvitse kiistää, että kyseessä on yksi koko kansantaloutemme kivijaloista. Uuden hallituksemme eri puolueet ovat yllättävänkin yhtä mieltä siitä, että tavoiteltua työllisyyskasvua ei voida saavuttaa ellei yrittäjyyttä tueta. Niinpä.

Aloittaessani yritystoiminnan en suoraan sanottuna pystynyt millään hahmottamaan sitä kokonaiskuvaa, mitä kaikki verot ja muut veroluonteiset maksut lopulta tarkoittaisivat. Ja kun tuli aika palkata ensimmäisiä työtekijöitä, niin johan alkoi viimeistään jalat pysymään visusti maan pinnalla. Ihmettelen edelleen aina yhtä suuresti, kun maksettavaksi putoaa erilaisia työttömyys/tapaturma/sosiaalimaksuja, mitkä ovat automaattisesti pakollisia, kun uskallan palkata jonkun.
Ekonomistit heittelevät ennusteitaan tulevista talousnäkymistä ja hallitus pyörittelee päätään. Pitäisi varmaan tehdä jotakin? Laitettaisiinko aluksi vaikka lippu salkoon tänä tärkeänä päivänä?

Olen tosi ylpeä Maison Luumista ja maalaisjärjellä johdettavasta yrityksestäni. Tuosta artikkelikuvan untuvikosta on tultu pitkä matka siihen, että asiakkaiden arvostus on saavutettu.
Jos aina tekee parhaansa, niin asiakkaita riittää ja silloin voi maksaa myös tästä rakkaasta elämäntapatyöstä syntyvät lisäkulut.
Toivotan siis meille ja koko Suomen yrittäjille sydämeni pohjasta oikein mahtavaa ja hyvin ansaittua Yrittäjän päivää!
Pidetään tämä maa pystyssä jatkossakin.