Näytä tunteesi. Näytä tukesi.

Tänään vietetään valtakunnallista Roosa nauha -päivää ja tänä vuonna sen teemana on otsikon mukainen, Seela Sellan välityksellä markkinoitu sanoma.

Rintasyöpä on koskettanut minua kovin läheltä ja olen valitettavasti menettänyt sille läheiseni. Siksi tällä päivällä on sydämessäni erikoismerkitys ja haluan todella näyttää avoimesti sekä tunteeni että tukeni. Syöpädiagnoosi ei naurata.

Tuen näyttäminen on tehty helpoksi vuosittain vaihtuvan Roosa nauhan avulla. Samalla onnistuu helposti pienimuotoinen rahallisenkin tuen antaminen, kun nauhasta maksettu korvaus menee rintasyöpätutkimuksen tukemiseen. Vuosia sitten, aloittelevana yrittäjänä, olisin todella halunnut lähteä tukemaan tätä tutkimusta kuukausittaisella tuella mutta starttiraha oli minulle aivan liian kova. Sen johdosta päädyin antamaan rahallisen panostukseni Pääkaupungin Turvakoti ry:n puolelle ja näyttämään henkisen tukeni syöpäjärjestölle Roosa nauhan kautta.

Lähes joka kahdeksas suomalaisnainen sairastuu jossain vaiheessa elämäänsä rintasyöpään. Tällä logiikalla meidänkin kuuden hengen naistiimistä yksi tai useampi saattaa hyvinkin sairastua tähän naisten yleisimpään syöpään. Iänkin puolesta olemme kaikki riskiryhmässä ja siksi mammografiatutkimukset ovat meidän porukalle kovin tuttuja. Onneksi Suomessa tämä riski otetaan todella vakavasti ja seulonnan ansiosta syöpä todetaan useissa tapauksissa ajoissa.
Tiimilläni on onneksi toistaiseksi kaikki hyvin ja saamme kaikki tehdä töitä rinta (rinnat) rottingilla.

Hyvää Roosa nauha -päivää ja Maritalle hali.
Minulla on sinua ikävä ❤️