Kesäfiiliksellä

Vaikka lämpömittari ei olekaan ihan tapissa, niin kalenterin mukaan nyt on kesä. Ja kohta on juhannus, mikä tarkoittaa sitä, että koko Suomi lähtee lomalle. Ja välittäjille se tarkoittaa sitä, että sunnuntainäyttöjen sijasta asuntoja esitellään sopimuksen mukaan. Asuntokauppa ei todellakaan hyydy täysin kesällä vaan työtä tehdään vähän eri tavalla.

Tämä siis rohkaisun sanana kaikille asiakkaille annettakoon: jos asunto kiinnostaa, niin soittakaa ja pyytäkää yksityisnäyttöä. Se ei missään tapauksessa tarkoita sitä, että ”sitten se asunto on ostettava, kun muutenhan se välittäjä tulee ihan turhaan meidän takia”. Minultakin on useasti pyydetty anteeksi, kun nyt käytiin katsomassa ihan turhaan. Ei, ei ja ei. Se ei mene niin. Näyttöjen järjestäminen on työtämme – yksityisesti tai yleisesti. Eli jos siellä esittelytekstissä lukee, että näytöt ovat sopimuksen mukaan niin se oikeasti tarkoittaa sitä.

Tämän tekstin kirjoitin aika rennolla otteella, sillä lähden itse tästä kesälomalle ja kollegani Pasi hoitaa kohteitani sillä välin. Niin että soitto Pasille ja ihania asuntoja katsomaan! Unelmien koti saattaa olla puhelinsoiton päässä.

Jos tähtäimessä on laittaa asunto myyntiin syksyllä, niin pistäkää meiliä osoitteeseen heidi.luumi@huom.fi. Otan sitten heinäkuussa yhteyttä ja sovitaan tapaamiset ennen sesongin alkua.