I’m back!

Näin se kuukausi hurahti ja tänään valmistauduin työhön palaamiseen yksillä asuntokaupoilla. Puhelinkin on alkanut taas soimaan, joten kyllä tästä nopeasti pääsee taas vauhtiin. Päässä pyörii kaikenlaisia ideoita koskien syksyn markkinointia ja rehellisesti sanottuna oikein odotan innolla syksyn tohinoita.

Kevät 2012 oli erittäin hyvä ja vaikka mediassa kuulutettiin asuntomarkkinoiden hiljentymisestä, niin omalta osaltani en voi lainkaan valittaa. On hyvin todennäköistä, että syksy tulee olemaan vielä epävarmaa aikaa mutta olen varautunut tekemään täysillä töitä ja panostamaan vielä enemmän markkinointiin ja työn laatuun. Ne asunnot, joita myydään täydellä sydämellä, löytävät ostajansa myös tiukkoina aikoina.

Kevätkauden kruunasi tieto, että olin läpäissyt LKV-kokeen. Olen NIIN onnellinen! Kiinteistöalalla on kaksi merkittävää tutkintoa: toinen on KiAT eli Kiinteistöalan ammattitutkinto ja toinen LKV (laillistettu kiinteistönvälittäjä), joka pohjautuu lakikirjaan ja asuntokaupan juridiikkaan. Nyt minulla on nuo molemmat plakkarissa eli voin keskittyä olemaan Kaikkien Aikojen Paras Kiinteistönvälittäjä eli KAPK 😉 Tavoitteet pitää aina olla kohdallaan, eikö?

Kuvassa on syksyn ensimmäinen ilmoitus, jota julkaistaan Kauppalehdessä. Tällä kertaa esittelyssä on minun ja ihanaisen Anna Toppisen arvokohteita. Tästä se taas alkaa!