Uusi uljas 2013

Kuusi päivää on uutta vuotta eletty. Vastahan oli Millenium… mihin nämä vuodet oikein karkaavat?? Sitä jotenkin yrittää skarpata aina näin alkuvuodesta ja miettiä syntyjä syviä mutta kaiken kaikkiaan saa olla tyytyväinen, jos oppii edes kirjoittamaan uuden vuosiluvun papereihinsa.

Mitä oli 2012? Ammatillisesti huikea vuosi; suoritin LKV-tutkinnon ja sain tehdä tuplaten asuntokauppaa edelliseen vuoteen verrattuna. Henkilökohtaisella puolella oli rankempaa: avioero oli todella vaikea päätös ja sen myötä tulevat arjen haasteet kolmen lapsen kanssa vaativat paljon uudelleen järjestelyjä. Terveyttä onneksi piisasi itselle ja läheisille ja sitä toivon hartaasti eniten myös tälle vuodelle.

Katson avoimin mielin eteenpäin. Tämä vaihe vuotta on aina yhtä jännittävää, koska ei ole mitään hajua, mitä on tulossa. Ahkerana luonteena  haluaisin jo olla täysillä hommissa mutta asiakkaat ovat vielä talvihorroksessa eikä heitä auta hoputella. Kevään asuntomarkkinat heräilevät tosissaan vasta helmi-maaliskuussa ja sitä ennen ehtii vaikka käydä siellä kuntosalilla vähän useammin. Onpahan sitten ainakin kunnossa, kun vauhti taas kiihtyy.

Tervetuloa siis 2013! Olkoon se kaikille meille parempi kuin edeltäjänsä ja yritetään me kaikki olla sen arvoisia. Iso hali!