Suuren maailman meininkiä

Dubaissa järjestettiin pari viikkoa sitten isot kansainväliset kiinteistöalan messut ja päätin kerrankin, että irrottaudun arjesta ja lähden paikan päälle. Välillä on hyvä tuulettaa aivojaan ja tutkailla ulkopuolisena, miten muut tekevät tätä työtä. Sitä niin helposti jumiutuu omassa työssään ja huomaa tekevänsä joitakin asioita aina tietyllä tavalla, koska ”näin on ennenkin tehty”.

Kun itse tulin tälle alalle, niin toin monen mielestä virkistäviä ideoita mukanani, koska en ollut sammaloittanut päätäni vanhoilla rutiineilla. Avasin mm. Facebook-sivut, perustin omat nettisivut ja aloitin lehtimainonnan rohkeasti omalla naamalla. Siinä oli jo monta välitysalalle harvinaista markkinointikeinoa, mitkä taas minusta tuntuivat täysin luonnollisilta.

Nyt lähdin uteliaana reissuun ja päätin, että imaisen pari uutta ideaa maailmalta mukaani. Messut olivatkin erittäin massiiviset ja eniten silmään pisti se huikea teknologian määrä, mikä oli osastoille tuotu. Kyllä siinä tunsi Suomen tyttö itsensä pikkuiseksi.

Mutta mikä parasta: löysin kaksi ideaa, joita alan nyt muokkaamaan oman näköisekseni ja työtäni tukevaksi työkaluksi. Ja samalla sain Dubain auringossa ladattua sisäiset aurinkopaneelini täyteen D-vitamiinia ja olen taas täynnä virtaa. Tällä mennään jouluun asti!