Suotuisien tuulien alkuvuosi

Aurinko on hellinnyt meitä suomalaisia poikkeuksellisella tavalla tänä kesänä. Jo toukokuussa saimme nauttia huikeista hellelukemista ja samaa luvataan edelleen heinäkuun puolellekin. Kuulun siihen sukupolveen, jota ei melanoomalla peloteltu ja ehkä sen näkee tästä blogikuvastakin…

Ilmojen lisäksi kaikki muukin on tänä vuonna sujunut huikealla myötätuulella. Viime vuonna taisteltiin hieman takkuisen markkinatilanteen kanssa mutta nyt on ollut mahtavaa huomata, että asuntokauppa on pyörähtänyt taas kunnolla käyntiin. Olemme saaneet ensimmäisen vuosipuoliskon aikana tehdä aivan mie-let-tö-mäs-ti kauppaa ja lukuina se tarkoittaa peräti 20 miljoonan euron edestä myytyjä asuntoja. Ja tämä siis 2,5 välittäjän tuloksena!


Oman lisämausteen tiimimme energiaan on tuonut työpari Jääsvuo/Lostedt, jotka ovat kesäkuun aikana pystyttäneet työpisteensä toimistollemme. Nämä toimeliaat välittäjät työskentelevät tiiviisti yhdessä ja tarjoavat sen myötä asiakkailleen yhteistyön voimaa myyntiprosessiin. Heidän tapansa toimia tuo uutta tehoa ja virtaa asunnon myyntiin. Löydät heidät myös Instagramista: jaasvuo.lostedt_ked_lkv_kiat, kannattaa seurata.
En ymmärrä, miten meillä on yhtäkkiä viisi vaaleaa ja aivan samanpituista välittäjää riveissämme??? Mistä näitä (fiksuja) blondeja oikein tulee?

Koko porukan katse on kääntynyt jo kohti elokuuta, mikä yleensä tarkoittaa kiireistä sesonkia. Valmistaudumme täällä parhaillaan syksyyn tekemällä paljon asuntojen arvioita sekä uusia myyntitoimeksiantoja. Heinäkuussa vietetään paljon aikaa netissä ja siksi se on otollinen aika startata oman asunnon myynti.
Kutsu meidät kylään, niin saat heti tiedon asuntosi arvosta ja kuulet tarkemmin kattavasta palvelustamme. Arviokäynti on aina maksuton eikä velvoita mihinkään.
Sen takaamme, että meidät valitessasi olet ammattitaitoisissa käsissä koko prosessin ajan!