Suomi100 – Maison Luumi200

Suomen suuri juhlavuosi on siivittänyt kolmatta toimintavuottamme. On ollut hienoa saada seurata vuoden aikana järjestettyjä erilaisia tapahtumia, valospektaakkeleita ja kunnianosoituksia Suomelle, jotka kaikki huipentuivat eilisiin Linnan juhliin. Omaa kutsua ei vielä(kään) linnaan tullut, joten kokoonnuimme taas ystävien kanssa ruudun ääreen pukuja ihailemaan. Monena vuotena olemme itsekin laittaneet parasta päälle mutta nyt riitti villasukat, hyvä ruoka ja shampanja. Rehellisuuden nimissä mainittakoon, että firman pikkujoulut olivat olleet edellisenä päivänä ja se verotti aika lailla kisakuntoa…

Itsenäisyysjuhlan huumassa syvennyimme toimistollakin miettimään omia arvojamme.

Olemme 100% suomalainen yritys kansainvälisellä twistillä ja avarakatseisuudella höystettynä.
Ymmärrämme joka vuosi paremmin yrityksemme vahvuuksia ja olemme aiheestakin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme. Myymme vuosittain noin 100 asuntoa ja jokainen toimeksianto hoidetaan alan parhaalla ammattitaidolla. Emme kilpaile markkinaosuuksista vaan asiakaspalvelumme ja myyntityömme laadusta. Vain paras on meille kyllin hyvää ja siitä yhtenä todisteena on reklamaatioiden nollasaldo. Laatu, ilo ja rakkaus työhön ovat alallamme harvinainen yhtälö ja asiakkaamme suosittelevat meitä juuri näiden ominaisuuksien ansiosta.
Ihan täytyy rintaa vähän röyhistää, kun pääsee tällaista kirjoittamaan. Kuvan Suomi-neito on täytetty meille tärkeillä asioilla ja kyllä näitä kelpaa esitellä.

Pienellä kekseliäisyydellä ja lyhyellä matematiikalla saimme jopa otsikkotasolla liitettyä Maison Luumin Suomen juhlavuoteen. Tiimimme on nimittäin yhteensä 200 vuotta! Ja koska itse olen aina 28v., niin saatte yrittää jakaa jäljelle jäävät vuodet loppuporukan kesken. Voi olla, ettei lyhyt matikka riitä.