Positiivinen ongelma

Onpa ollut mahtava elokuu. Nytkin lämpömittarissa on vielä peräti 24 astetta lämmintä, vaikka kello lähentelee iltaseitsemää. Tätä sen olisi pitänyt olla koko kesän tasapuolisesti kaikille, sillä eihän tulevaa kaamosta taas millään jaksa ilman auringosta kerättyä energiaa.

Työpuolella syksy on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle. Kaupaksi ovat menneet kaksi isoa omakotitaloa Espoosta sekä kerrostalohuoneistot Vuosaaresta ja Tontunmäestä. On siis aika saada lisää myytävää! Tätä kutsun positiiviseksi ongelmaksi, kun kauppa käy niin hyvin, että ”varasto” tyhjenee silmissä. Olen tänä vuonna myynyt tuplaten asuntoja viime vuoteen verrattuna (ja koska viime vuonna tein kuitenkin HUOM!-ketjun parhaan tuloksen, niin tämä ei tarkoita, että myin viime vuonna yhden ja tänä vuonna kaksi…).

Tämän takia syksyn ilmoitteluni keskittyykin siihen, että asuntojaan myyvät ymmärtäisivät, miten paljon välittäjällä on merkitystä. Huomenna alkaa mainoskampanja Länsiväylässä ja odotan innolla siitä poikivia yhteydenottoja. Moni kokeilee usein ensin ns. rivivälittäjää ja soittaa sitten 3-4 kuukauden kuluttua turhautuneena minulle. Ihan vinkkinä: minulle saa soittaa ihan suoraankin 😉