Pieni on kaunista

Tyttäreni kysyi minulta vähän ihmeissään: ”Myytkö äiti ollenkaan pieniä asuntoja, kun nämä on aina tällaisia isoja ja kalliita?” Olin jopa vähän kauhistunut koko kysymyksestä, koska tajusin, että näinhän ne asiakkaatkin saattavat ajatella! Minähän myyn aivan intona pikkuyksiöitä ja suloisia kaksioita tai kolmioita mutta ongelma on, että myyn ne aina saman tien. Kohteet ehdi kuin hetkeksi sivuilleni tai nettiin yleensäkään ja siitä jää se kuva, että myyn vaan isoja taloja. Välillä oikein ihmettelen, kuinka pikkukodit lojuvat viikkokaupallakin myynnissä. Antakaa tänne! Tämä konsepti, jonka olen kehittänyt tukemaan myyntiä, todella toimii.

Otan jokaisen asunnon ”omakseni” ja teen sen myynnin eteen kaikkeni. Minulle ei ole merkitystä, onko asunto iso tai pieni, uusi tai vanha, remontoitava tai muuttovalmis -jokaiselle löytyy uusi omistaja, kunhan välittäjä tekee työnsä oikein ja täydellä sydämellä.

Laatu on avainsana kiinteistönvälityksessä.  Ja voin taata, että yöunet ovat levollisempia, kun tietää, että kallein omaisuus on luotettavissa ja ammattimaisissa 163 senttisen tehovälittäjän käsissä. Pieni on kaunista, pistäytykääpä vaikka lukaisemassa asiakkaitteni suosituksia.