”Paljonko sulla oli liioittelu koulussa?”

Tässä se nyt on. Linkki välitysurani ensimmäiseen mainosvideoon, josta olen suoraan sanottuna ihan mielettömän ylpeä. Vatsassa on nyt hurjasti perhosia, kun video on vihdoinkin julki.

Ajatus koko tuotokseen tuli, kun kävin hakemassa myyntiin ihan käsittämättömän talon Sipoosta. Tajusin heti, että jos markkinoin sitä perinteistä kautta eri kiinteistönvälitysportaaleilla niin se ei koskaan tule saamaan ansaitsemaansa huomiota. Myyjä innostui myös ajatuksesta tehdä poikkeuksellista mainontaa ja antoi minulle periaatteessa vapaat kädet toteuttaa ideoitani.

(Tässä kohtaa ensin hatun nosto mainosalan porukoille, sillä ei ollut muuten helppoa keksiä juonta.)

Asiaan: ideasta toteutukseen oli monta vaihetta. Mutta onneksi tuttavapiirissäni on paljon lahjakkaita/tunnettuja/superihania ihmisiä, jotka suostuivat osallistumaan tähän projektiin avoimin mielin. Jokainen heittäytyi täysillä rooliinsa ja lopputuloksen näettekin tuossa videossa. Tässä muutama fiiliskuva päivältä:

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC      Jälkeenpäin ajateltuna idea vaan kasvoi ja kasvoi mutta se ei ole kohdallani mitään uutta. Yleensäkään en halua koskaan tehdä mitään vasemmalla kädellä vaan pistän joka kerta itseni täysillä peliin. Yksi lähimmistä ystävistäni kysyykin minulta aina tasaisin väliajoin: ”Paljonko sulla oli liioittelu koulussa?”. Se aina palauttaa minut hetkeksi maan pinnalle. Kunnes taas mennään…

Vuosi sitten, kun lehdet toitottivat taantumaa, päätin mainostaa aina vaan enemmän sekä palkata itselleni assarin. Se kannatti -tein asuntokauppaa enemmän kuin koskaan ennen. Nyt, kun marmatus vaan jatkuu ja kukaan ei enää kohta usko kaupantekoon niin päätin taas heittää lisää paukkuja peliin. Voin melkein väittää, ettei vastaavaa produktiota ole Suomen maalla koskaan tehty.

Ja sitten kiitokset: Veli, Suski, Marko, Jussi, Krista, Perttu, meikkaaja Satu (teit ihmeitä!), kuvausporukka by Karlbom Productions, kaikki iloiset statistit ja tietysti oma ihana Lindani, joka hehkutti kameran takana ja sai minutkin loistamaan. Viimeinen ”Call me maybe” oli muuten sisäinen vitsimme, joka sitten päätyikin lopulliseen versioon. SAMSUNG CSC

KIITOS IHAN KAIKILLE  ja eiköhän myydä tuokin talo?