Myrskyn jälkeen paistaa aina aurinko

Vähintäänkin erikoinen kevät on takana. Lähes neljä kuukautta on Suomi sinnitellyt koronan myllertämässä markkinatilanteessa koko muun maailman kanssa ja nyt uskallamme vihdoin hengittää jo aavistuksen vapaammin.

Kuin merkkinä jostain paremmasta on aurinko hellinyt meitä suomalaisia tänä kesäkuuna aivan poikkeuksellisella tavalla. Aurinkorasvan tuoksu ja terasseilla nautitut kylmät juomat ovat varmasti lieventäneet hieman sitä tuskaa, mitä kukin koki kohdallaan, kun mihinkään ei voinut mennä. Itse ainakin olen nauttinut jokaisesta hellehetkestä täysin siemauksin ja oikein imenyt aurinkoenergiaa joka solullani.

Asuntokauppa sinnittelee siinä, missä moni muukin toimiala. Yleisesti ottaen kauppaa tehtiin pääkaupunkiseudulla noin 30% vähemmän kuin normaalikeväänä eli onneksi ei kuitenkaan ihan totaalista stoppia tullut. Hiljaistahan tämä kevät oli ja välillä jopa aivan supertylsä.
Mutta katse eteenpäin!

Vuosi 2020 on itselleni kaikesta huolimatta juhlavuosi, sillä elokuussa minulle tulee täyteen kymmenen vuotta kiinteistönvälittäjänä. Sitä on todellakin syytä juhlia! Tämä ammatti on kasvanut vuosien mittaan isoksi osaksi identiteettiäni ja on tänä päivänä enemmänkin elämäntapa kuin työ. Saan asiakkaistani valtavasti energiaa ja jokainen päivä on erilainen. Täydellistä ❤️ Toivottavasti saan tehdä tätä eläkepäiviin asti.

Näin merkkivuoden kunniaksi haluamme ensin tuoda etuja asiakkaillemme ja elokuussa kohotetaan sitten virallisia maljoja.
Heinä-elokuun ajan juhlaetuja on tarjolla sekä myyjille että ostajille ja välittäjämme kertovat mielellään näistä enemmän. Ensimmäistä kertaa Maison Luumin historiassa saavat kaikki heinä-elokuun aikana toimeksiantosopimuksen tehneet asiakkaat myös -10% edun välityspalkkiostamme. Tämä tietenkin laadusta tinkimättä 🙂

Ostajat odottavat kieli pitkällä uusia kohteita myyntiin ja nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus käyttää juhlaedut hyväksesi samalla kun käytössäsi on kiinteistönvälityksen huipputoimisto. Soita siis meille ja pyydä välittäjämme kylään! Suosi suomalaista, yksityistä ja paikallista yritystä nyt, kun sillä oikeasti on merkitystä.

Ja sitten vielä hauvapäivitys:
Perheemme uusin rakkauspakkaus, Australian minilabradoodle ”Cookie” on ollut koko kevään ajan ahkerana toimistokoirana ja viettää nyt ensimmäistä hyvin ansaittua kesälomaansa. Hän on kuitenkin tavattavissa Tapiolassa sopimuksen mukaan (ja aina kun veneilyltään ehtii).