Mikä taantuma?

Minulle soitettiin viikko sitten yllättäen Arvoasunto-lehdestä ja kysyttiin, olisinko halukas kuvattavaksi asuntomarkkinoista kertovaan artikkeliin. Jutun aiheena oli hiljentynyt markkina, kuinkas muutenkaan. Eihän lehdissä ole muusta kirjoitettukaan kohta vuoteen.

Oloni oli kovin kaksijakoinen, sillä kuvaan lähteminen oli puolestani ihan ok mutta en voinut millään allekirjoittaa artikkelin näkökulmaa. Omalta osaltani kauppa on koko ”taantuman” ajan käynyt itse asiassa paremmin kuin koskaan ja tämä alkanut vuosi on ollut todella vauhdikasta. Näin sanoinkin sitten tälle kyseisen lehden toimituspäällikölle. Pienen hiljaisuuden jälkeen kuulin, kuinka kynä alkoi sauhuamaan toisessa päässä ja sain vastata vielä muutamaan lisäkysymykseen aiheesta.

Näin päästiin kompromissiin, missä juttu pidettiin luonnollisesti ennallaan mutta sain antaa oman sitaattini kuvan viereen.  Kuva käytiin kuvaamassa Rauhankadun upeassa arvoasunnossa, missä puitteet olivat valmiiksi sopivan ylelliset tähän laatulehteen.

Ja näin edustava juttu siitä sitten tuli!