Kiitos 2019

Vuosi 2019 ollaan pian laittamassa joululahjojen tavoin pakettiin ja tänä vuonna sitä hetkeä siivittää lähes käsin kosketeltava rauhan tunne.

Maison Luumin oma toimisto täyttää tammikuussa viisi vuotta ja yrittäjän näkökulmasta tämä taaperoikäinen yritys ei voisi voida paremmin. Kiinteistönvälitystä voi todellakin tehdä niin, että sillä on merkitystä ja työlle syntyy arvoa. Sitä varten Maison Luumi aikoinaan perustettiin.

Joulukuvamme ei liity suoranaisesti mihinkään mutta osoittaa tiimimme heittäytymiskykyä parhaimmillaan. Tarkkanäköisimmät bongaavat kuvasta kaikki välittäjämme 🙂

Selailin yli vuosi sitten vanhoja vinyylejä mökillä ja ihailin upeita levynkansia. Niistä syntyi idea luoda tunnelmat uudelleen ja tuoda jotain uutta kiinteistönvälittäjien perinteisiin kuviin. Keräsin ammattitaitoisen kuvausjärjestelijä/meikkaaja/kuvausryhmän yhteen ja lopputulos on ihan omastakin mielestä aivan huikea!

Mutta mikä bändi on kyseessä?

Oman arvauksensa voi käydä antamassa Instagram-sivullamme @maisonluumi ja osallistua samalla suureen jouluarvontaamme.

Näihin kuviin ja tunnelmiin vetäydymme joulun viettoon ja toivotamme kaikille tasapuolisesti ihanaa joulua ja glamouria uuteen vuoteen 2020.