Katse ensi vuoteen

Houhouhou…kohta se joulu tulee! Ja sen alkaa pikkuhiljaa huomaamaan myös näytöillä sekä puhelimessa. Eli hiljenee ihan väkisinkin. Mutta näin sen kuuluukin mennä sillä vuorossahan on koko vuoden suurin juhla, mikä saattaa jopa aiheuttaa joissain perheissä stressin oireita.

En ole mikään varsinainen jouluihminen mutta koska noita lapsia on siunaantunut kolme kappaletta, niin kyllä meillä on aina pukkia odotettu ja jännitetty. Seurasin taas kyynelsilmin viikonloppuna, kun Max 6v. sai joulukalenteristaan uusimman Robinin levyn ja tämän johdosta huusi kirkkaalla äänellään parvekkeiden suuntaan:”Kiitos, tontut, kiitos! Olen NIIN onnellinen tästä!” Kyllä siinä kyynisinkin herkistyy. (Normaalisti kalenterista tulee siis meilläkin suklaata tai pikkukrääsää mutta halusin kruunata pikkumiehen konserttikokemuksen.)

Viime jouluna pidin pitkän joululoman mutta tänä jouluna päätin, että olen asiakkaitteni tavoitettavissa. Nyt on syytä valmistautua ensi vuoteen ja alkuvuoden asuntokauppoihin. Olen vahvasti sitä mieltä, että olivatpa ajat mitä hyvänsä, niin tekemällä oikeita asioita täydellä sydämellä pääsee aina pidemmälle ja ”hyppää korkeammalle”. Ja sitä minulta odotetaan myös ensi vuonna, sillä luvassa ei ole helppoja aikoja. Toivoisin, että myös asuntoaan myyvät ymmärtäisivät, että parempi välittäjä saa sen asunnon paremmalla todennäköisyydellä myös myytyä. Jopa ihan oikeaan hintaan.

Tällä siis mennään eli joulukuussa saa oikeasti soitella, jos haluaa käynnistää myynnin heti alkuvuodesta. Myydään mieluummin se teidän asunto kuin naapurin!