Elämää pikkujoulujen jälkeen?

Se on taas se aika vuodesta. Paljon puhutut ja suuresti odotetut Huom!in pikkujoulut pidettiin eilen pitkän kaavan kautta ja ilokseni olen tässä näin lauantaiaamuna tolkuissani tätä blogia kirjoittamassa.

Moni yritys on jälleen tänä vuonna päättänyt tinkiä tästä vuosittaisesta juhlasta mutta koska meillä tehdään moni muukin asia toisin, niin pikkujoulut ovat aina kunnon bileet. Ja koska Huom!n kiinteistönvälittäjät ovat ihmislajina iloisia, sosiaalisia ja juhlimista rakastavia, niin nämä kinkerit ovat poikkeuksetta tosi hauskat.

Tänä vuonna bling bling-teemaiset juhlat aloitettiin Linnanmäen Peacockista, missä oli luvassa kabaree-esitys. En ole varmaan koskaan nähnyt mitään noin rimaa hipoen toteutettua showta. Ihan hävetti esiintyjien puolesta, sillä esitys oli luokattoman huono.

  Laitanpahan nyt kuvankin tähän, jos vaikka tuottajat ja käsikirjoittajat tajuaisivat vähän vaikka hävetä. Ymmärrän, että pikkujoulusesonkiin on kannattavaa kyhätä jokin ”juttu”, mitä voi sitten rahastaa firmoilta mutta jotain ammattiylpeyttä luulisi näiltäkin tekijöiltä löytyvän.

No, meitähän tuo ei lannistanut, koska luvassa oli illallinen ravintolan puolella. Ruoka oli oikein hyvää ja sitä oli riittävästi. Stand-up koomikko ja joulupukkikin piipahtivat paikalla meitä viihdyttämässä ja tunnelma oli katossa. Puolilta öin hyppäsimme vielä Kovasen kyytiin ja siirryimme keskustaan Hotelli Presidentin yökerhoon, tai niinkuin matkanjohtajamme Sainion Kirsi asian ilmoitti:” Sauli Niinistön juhlavastaanotolle”. Porukka pysyi hyvin koossa loppuun asti ja naurua ja tanssia riitti.  Ja kun vielä kotiinkuljetuskin järjestyi ilman tuntien taksijonotusta, niin iltahan oli aivan täydellinen! Kyllä taas jaksaa hommia puurtaa, kun on käynyt vähän tuulettumassa.

(Tänään onkin sitten luvassa jotain ihan muuta, sillä vien kuusivuotiaan poikani elämänsä ensimmäiseen konserttiin katsomaan Robinia. Ja voisin kuvitella, että se teinipoikakin vetää Hartwallilla sata kertaa paremman setin kuin nuo konkarit eilen Lintsillä. Katsotaan, jos äitikin intoutuu laulamaan Frontside Ollieta…)