Kahvia ja pullaa

Syyskuu.
Koko tiimi on palannut taas lomiltaan ja uudessa toimistossamme on mukava kuhina päällä. Olemme käyneet arvioimassa lukuisia uusia koteja ja seuraavien viikkojen aikana pääsemme starttaamaan myynnin niidenkin kanssa. Homma menee siis ihan niinkuin pitääkin. Tässä välissä onkin taas hyvä muistuttaa siitä, että arviokäynti on aina veloitukseton eikä sido mihinkään. Kuuluu siis ihan työnkuvaan ja tosi mielellämme tulemme piipahtamaan.

Viime syksynä otimme haltuun jättiscreenit Helsingin keskustassa ja niiden avulla saimme myyntikohteillemme uutta näkyvyyttä ja huomiota. Aina sitä kuitenkin haluaa kokeilla jotain uutta ja tänä syksynä tulemmekin markkinoimaan kohteitamme sosiaalisen median puolella.
Paljon puhutaan kohdennetusta markkinoinnista mutta rehellisyyden nimissä on tosi vaikea ymmärtää, mitä se tarkoittaa ja kehen se oikeasti kohdentuu. Jälleen täytyy siis ottaa oma maalaisjärki käyttöön ja yrittää löytää se kanava, joka tavoittaa meidän kohderyhmämme. Katse kohdistuu kaikille tuttuun Facebookiin, mitä tulemme tänä syksynä käyttämään enemmän ja eri tavoin. Millään muulla ei ole merkitystä kuin sillä, että mahdollisimman moni tietää, mitä koteja meillä on myynnissä. Siitä samaisesta syystä mainostamme vahvasti edelleen myös printtimedian puolella. Tällä viikolla näkyvyyttä oli sekä Espoon puolella Länsiväylä-lehdessä että Helsingin puolella Helsingin Uutisissa.

Mutta ei niin kiirettä, ettei ehdittäisi yksiä avajaisia viettämään! Kutsumme kaikki lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan meihin ja uusiin tiloihimme tiistaina 5.9. klo 10-18. Kahvipannu on kuumana koko päivän ja koko henkilökunta on paikalla tapaamassa vieraita ja tuttuja. Päivän aikana on mahdollista saada pika-arvio oman asuntonsa arvosta ja jutella asuntoasioiden lomassa kaikesta muustakin mukavasta.

Tule siis meille käymään Tapiolan Keskustorniin tiistaina -olisi tosi kiva nähdä!