Juhlatunnelmia 2012, osa 2

Työyhteisömme on ainutlaatuinen. Jokainen välittäjä tekee omaa työtään parhaaksi katsomallaan tavalla ja Huom! -ketju antaa meille loistavat puitteet keskittyä olennaiseen.

Kokoonnumme yhteen useita kertoja vuodessa erilaisissa tapahtumissa ja tammikuussa on aina aika palkita edellisen vuoden menestyjät. Tänä vuonna meitä oli lähes 80 välittäjää Farangissa bisneslounaalla. Ruoka oli ylivoimaisen hyvää ja seura parasta A-luokkaa. Samassa pöydässä kanssani istui mm. Huom!in uusi paikallisjohtaja Saija Hakola sekä uuden sukupolven välittäjä Akseli Kuivinen 1v (kollegoitteni Maria ja Sami Kuivisen ihastuttava poika).

Herkullisen lounaan kruunasi se, että pokkasin palkinnon vuoden 2011 parhaasta myyntityöstä. Hyvän välittäjän on oltava lahjakas monella eri tavalla mutta yksi tapa mitata onnistumista on verrata myyntituloksia. Itse pidän tätä erittäin hyvänä mittarina, sillä siitähän meille maksetaan (vai miten se Putouksessa menikään…).

Teen työtäni täydellä sydämellä ja tämä tunnustus todisti, että olen oikealla tiellä. Saan kohdata ihania asiakkaita viikottain ja tehdä työtä upeiden ammattilaisten kanssa kannustavassa ilmapiirissä. Mitä muuta voisin toivoa?