Ensiesittelyssä blogini lukijoille:

Kävin viime viikolla Vanhakartanossa arviokäynnillä ja maanantaina sain ilokseni soiton, missä minut kutsuttiin uudelleen kylään allekirjoittamaan sopimuksia. On aina yhtä jännä tilanne, kun asuntoa käy arvioimassa useampi välittäjä ja jäädään odottamaan, kehen myyjä luottaa eniten. Sanonkin usein asiakkailleni, että pyytävät vaikka viisi eri välittäjää käymään ja valitsevat sen, kenen kanssa syntyy hyvä tunne, että juuri TUO on se oikea ihminen hoitamaan meidän asuntokauppamme. Pelkkään hintalappuun ei kannata tuijottaa. Tälläkin alalla on valtavia laatueroja ja laatu maksaa aina vähän enemmän. Minä lupaan, että minun kanssani saa joka sentilleen vastinetta.

Mutta itse asiaani: katsokaa nyt tätä taloa!! Uskomaton kokonaisuus, oikea unelmien talo, minkä saan nyt myydä. Eilen käytiin kuvaamassa sisäkuvat mutta lumimyräkkä esti ulkokuvien oton. Niitä odotellessa  haluan teidänkin voivan fiilistellä omistajan ottamilla kesäkuvilla.

Jos nyt tiedätte, että joku etsii uudenveroista kivitaloa Espoosta, niin antakaa nyt ihmeessä tästä vinkkiä. Myyntihinta 798 000€ ja lisätietoa allekirjoittaneelta.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin! Mukavaa viikonloppua kaikille.