Hei hulinaa!

Tasan kaksi kuukautta takana oman toimiston kanssa.
En tiedä, vaikuttiko helmikuun lyhyys vai mikä mutta kuukausi meni aivan hujauksessa. Mitenkään ei nyt mene jakeluun, että olemme jo pitkällä maaliskuussa ja kohta se kevät oikeasti taas tulee. Huomiseksi on luvattu lämmintä ja aurinkoista eli viimeisetkin lumenrippeet sulavat toivottavasti pois. I love it.

Meillä on ollut aivan huikea startti; paljon uskomattomampi kuin mitä olisimme voineet koskaan toivoa. Teimme tammi-helmikuussa yhteensä 15 asuntokauppaa ja se on käsittämätön määrä kenelle tahansa. Ei mikään ihme, että viikot tuntuvat menevän niin vauhdilla, kun töitä on saanut oikeasti tehdä ihan tosissaan. Olin varautunut siihen, että uuden toimiston starttaaminen tuo tullessaan pienen notkahduksen kaupankäyntiin mutta totuus onkin ollut aivan päinvastainen ja alkanut vuosi on ollut ennätysmäinen.

Kaiken työtohinan keskellä olin asettanut toimiston valmistumiselle takarajan ja avajaiset päätettiin pitää ystävänpäivänä 14.2. Halusin pitää tunnelman rentona, niinpä cateringista vastasi kaksi nuorta miestä, jotka pyörittävät uutta bisnesideaa nimeltään Hodarifillari. Kyseessä on ajatus tuoda premium-tason hodareita erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin ja se ajatus tuntui istuvan täydellisesti meille. Vieraita oli kutsuttu kahteen ”kattaukseen” ja ensimmäisessä setissä uusia tiloja tulivat ihailemaan asiakkaat. Lasillinen kuohuvaa, kierros uusissa tiloissa ja herkullinen New York- tai Tijuana-hodari oli täydellinen konsepti! Asiakkaat tuntuivat kovin vaikuttuneilta toimistostamme ja me olimme kovin onnellisia, kun heitä tuli paikalle niin monta. avajaiset 2

Pikasiivouksen jälkeen olimme valmiit seuraavalle porukalle eli ystäville ja kollegoille. Olin etukäteen vähän arvuutellut sitä, miten ihmiset mahtavat lähteä lauantai-iltana Tapiolaan (ja vielä ystävänpäivänä) mutta sitä ei olisi tarvinnut miettiä. Meillä oli tupa täynnä heti ensimmäisen puolen tunnin sisällä!
Koko 120 m2 toimistomme oli hetkessä täynnä iloista puheensorinaa, naurua, skoolausta ja halauksia ja se jatkui aina yömyöhään saakka. Ikimuistettavimmasta ohjelmanumerosta vastasi rakas kollegani Pasi (Koti LKV), joka halusi yllättäen pitää puheen ja kannusti sen jälkeen muutkin puhumaan vuorollaan. Voin ihan rehellisesti sanoa, että olen saanut nyt kuulla sen, mitä useimmille ihmisille sanotaan vasta omissa hautajaisissaan. Vastaavanlaista lämpöä, tukea ja tsemppiä en ole koskaan elämässäni saanut kokea kuin mitä tuona iltana.
Olin juhlien jälkeen monta päivää aivan mykistynyt, kun muistelin kaikkea kaunista sanottua.

Kiitos siis: Tiina, Mari, Linda, Koto-sisustussuunnittelu, Hodarifillari, Janne ja etenkin IHAN KAIKKI vieraat!
Teitte avajaisistamme yhden elämäni parhaista päivistä. Ja sen päätin, että tästä lähtien tulen kaikissa tulevissa ystävien 50 v.-juhlissa pitämään sankarille puheen. Oli se niin hienoa.