Yhteistyössä on voimaa

Olen varmaan täällä blogissani jo useamman kerran hehkuttanut työyhteisöämme ja nyt on taas sen aika. Viime viikolla Huom! järjesti toista kertaa (siis jo perinteeksi muodostuneen) karaokeillan, jonne kutsuttiin myös kollegamme Huoneistokeskukselta ja SKV:lta. Mehän kuulumme kaikki samaan konserniin, mikä tarkoittaa teoriassa mahtavaa tilaisuutta tehdä yhteistyötä. Käytännössä se mahdollisuus tuppaa unohtumaan ja sitä keskittyy vaan oman ketjun toimintaan.

No, nyt siis taas kokoonnuttiin ja tutustuttiin lähemmin laulun ja karaokekisan merkeissä. Olin lupautunut heikkona hetkenä joukkueeseemme ja ääntä alettiin availemaan jo toimistolla. Kolmihenkisten joukkueiden tuli esiintyä ensin jokaisen vuorollaan ja sitten viimeiseksi joukkueena. Toiset ketjut antoivat kovan vastuksen mutta kun sooloesitysten jälkeen Huom!n joukkue vetäisi yhdessä Frederikin Volgan kovaa ja korkealta, ei muilla ollut enää mitään mahdollisuuksia. Huutoäänestyksen perusteella meidän tiimi otti voiton.

Ja vaikka voitto tuntui hauskalta, niin sitä paremmalta tuntui porukkamme kannustus ja se loistava henki, mikä meillä kilpailun aikana oli.

Sama henki meillä on toimistollamme Espoossa. Teen töitä ihan huippuporukassa ja uskon, että siinä on yksi iso syy siihen, että asiakkaat valitsevat yhä useammin Huom!laisen myymään asuntoaan. Jaamme yhdessä kokemuksia, kysymme neuvoja ja teemme tätä työtä joka päivä tosissamme ja asiakkaitamme ajatellen. Tuntui myös hyvältä, kun yksi konkarivälittäjämme tuli sanomaan minulle, että on itsekin joutunut tekemään työssään ryhtiliikkeen, kun on huomannut, kuinka tehokasta myyntityötä tällainen ”tulokas” tekee. Arvostin kovasti sitä, että hän sanoi sen suoraan minulle, eikä jäänyt jurputtamaan selän takana, kuten useissa työyhteisöissä valitettavasti käy.

Samaan hengenvetoon hän sanoi muuten myös, että näki tuolla karaokelavalla minusta aivan uuden puolen. Mutta sen siitä saa, kun antaa minulle lavan ja mikrofonin… eihän minua pysäytä silloin enää mikään 😉