Vielä ehtii!

Kevätsesonki on nyt ikään kuin vasta puolessa välissä. Koko kevään tuloa on jo ehditty tässä odotella ja pitkittynyt talvi onkin ollut varmaan yhtenä syynä myös talokaupan hitauteen. Sitä on nimittäin aika vaikea ihastua pihoihin, kun istutukset ja terassit ovat paksujen kinosten alla. Mutta niin uskomatonta kun se onkin, niin viime viikonlopun sateet sulattivat yllättäen lähes kaiken pois! JIHUU!!!!! Olen aivan kurkkuani myöten täynnä pakkasta, lunta ja etenkin talvisaappaitani. Sunnuntaina laitoin jo näytöille pikkukengät ja kyllä oli askel kevyt 🙂

Aurinko on herättänyt myös asuntojaan myyvät ihmiset ja tällä viikolla haenkin useamman uuden talon myyntiin. Yleensä vietän asiakkaiden kotona noin pari tuntia ja sen aikana tutustun sekä heihin että taloon paremmin. Sitten kun paperityöt on hoidettu, niin olen kaivanut kaksi avaimenperää laukustani, joista toiseen laitan myytävän kodin avaimen ja toiseen kirjoitan asunnon osoitteen. Tämä jälkimmäinen päätyy työhuoneessani olevaan Pariisin matkan arvontakippoon. Tämä vaihe tulee lähes kaikille asiakkailleni yllätyksenä ja on tosi mahtavaa nähdä se silmiin syttyvä pilke, kun mahdollisuus kahden hengen ylellisestä viikonlopusta tulee tarjolle. Ja jokaiselta pääsee yleensä ääneenkin ihan pieni huokaus: ”Kyllä kelpaisi…”

Tässä kaikessa kevään tohinassa meinaa oikeasti unohtua mainostaa sitä tosiasiaa, että joku saa todella mahtavan soiton 11.6., kun arvonta suoritetaan. Ja tähän arvontaan osallistuu ihan jokainen kevään aikana toimeksiannon kanssani tehnyt asiakas.

Vielä ehtii mukaan; kuten sanottu, kevätsesonkia on vielä runsaasti jäljellä!