Menestyksen toinen askel on rakastua työhösi

Kesken ihan tavallisen toimistopäivän sain sähköpostiini tänään ihan uskomattoman meilin Kauppalehdeltä:

”Onnittelut sijoittumisestanne Suomen menestyneimpien yritysten joukkoon!
Suomalaisista yrityksistä vain noin 5% on oikeutettu Menestyjä-sertifikaattiin. Nämä yritykset ovat saaneet Kauppalehti Tietopalveluiden analyysiyksikön Balance Consultingin Menestyjäluokituksessa vähintään 50 pistettä. Menestyjäluokitus edellyttää, että yritys kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoon. Luokitus mittaa yritysten taloudellista suorituskykyä: kasvua, kannattavuutta, tulosta, maksuvalmiutta, vakavaraisuutta sekä riskinsietokykyä.”

Onneksi koko tiimi sattui olemaan paikalla ja sain lukea tämän tuoreeltaan kaikille. Siis että vasta toisena toimintavuotenamme meidät noteerataan koko Suomen ja kiinteistönvälitysalan 5% parhaimmistoon?? Kyllä meni iho kananlihalle!!

Rauhoituttuani aloin analysoimaan lukemaani. Luvut ovat lukuja ja niiden takana on monta asiaa.
Ensin se kaikista tärkein eli ihmiset ympärilläni.
Sanoin yhdessä haastattelussa pari viikkoa sitten, että yritys on täsmälleen yhtä hyvä kuin sen henkilöstö ja siitähän tässä meilläkin on kysymys. Motivoituneet, ahkerat ja positiiviset ihmiset, jotka rakentavat vankan kivijalan yritykseni toiminnalle. Love you Linda, Mari ja Tiina.

Toiseksi pääsee rakkaus omaan työhönsä. Yksin toimiessani tämä oli listani ykkösenä mutta nykyään omaa toimistoa pyörittäessä on ”tippunut” toiselle sijalle.
Jokainen päivä, jokainen kuukausi ja jokainen vuosi saamme tehdä tätä superantoisaa ja supervaikeaa työtä mitä rakastamme sydämen pohjasta. Vain siitä voi aidosti syntyä jotain sellaista, minkä ansiosta asiakkaamme kiittävät meitä spontaanisti aina vaan uudelleen.

Kolmantena on tinkimätön ammattitaito. Mitään työvaihetta ei tehdä välinpitämättömästi tai ”sinne päin”. Aina emme voi kilpailla välityspalkkion suuruudella mutta laadulla varmasti voimme ja sillä haluamme erottautua jatkossakin. On käsittämättömän hieno tunne, kun oma visio on pyörähtänyt todellisuudeksi!

Täytin reilu kuukausi sitten pyöreät 50 vuotta ja tämä tunnustus laskettakoon vielä yhdeksi syntymäpäivälahjaksi.
KIITOS KIITOS KIITOS!

(Jokaisen menestyneen naisen takana on luonnollisesti myös kotijoukot,
oma excel-mieheni ❤️ )