Meidän oma pikku tonttupaja

Uskoakseni Korvatunturilla alkaa olla tässä vaiheessa vuotta aikamoinen säpinä mutta tänään taas piipahtaessani toimistolla oli siellä tunnelma kuin tonttupajassa ennen jouluaattoa. Harva pystyykään kuvittelemaan kaikkea sitä, mitä tapahtuu sen jälkeen, kun olen käynyt hakemassa uuden asunnon myyntiin. Silloin pyörähtää nimittäin käyntiin todellinen tehdas…

Taustatiimissäni on kolme daamia, joita kutsun välillä Luumin enkeleiksi, sillä niin tärkeitä he ovat minulle. Jokaisella heistä on selkeä vastuualueensa ja osuutensa siihen, että myyntiprosessi etenee alusta loppuun täydellisyyttä hipoen. Kaikki keskittyvät töihinsä, sillä toimistomme tunnetaan laadusta ja sillä tiellä haluamme myös pysyä.

Pieni katsaus siitä puolesta tunnista, minkä ehdin tänään viettää toimistolla:
– Linda oli syventynyt uuden myyntikohteemme kuvatekstien laadintaan ja nettinäkyvyyden starttaamiseen. Lindan vastuulla on mm. kuvausten hoito ja kun Olivier on saanut valmiit kuvat meille, on seuraavana vuorossa yksilöity tilojen kuvaus nettitekstiin ja esitteelle. Näiden valmistuttua esitteen sisältö hyväksytetään vielä myyjällä ja sitten vasta painamme enteriä.
– Marin ääni kuului neukkaristamme, missä hän kävi läpi tarjousneuvottelun kulkua ostajan kanssa. On erittäin tärkeää pystyä säilyttämään hyvä tasapaino ostajan ja myyjän välillä, kunnes molempia tyydyttävä kauppahinta on saavutettu. Puhelinkeskustelun jälkeen Mari päivitti tilanteen minulle ja tämän jälkeen kävimme vielä läpi viikonvaihteen lehti-ilmoitteluun laitettavat kohteet.
– Tiina oli omassa huoneessaan työstämässä ensi viikon kauppakirjaa valmiiksi ja huikkasi oven suusta, että lähettää sen kaikille osapuolille vielä tänään luettavaksi. Hetken kuluttua hän toi pöydälleni kaksi toimeksiantoa, joihin oli nyt kerätty kaikki tarvittavat dokumentit ja tietojen oikeellisuus oli tarkistettu. Paperit tuodaan tässä vaiheessa minulle, koska minun tehtävänäni on myyntitekstin laatiminen.
Ja näin se todellakin menee: kaikesta taustatyöstä vastaa Luumin enkelit ja siksi pystymme tarjoamaan aidosti tehokasta ja luotettavaa kiinteistönvälitystä -aivan kuten sloganimmekin lupaa. Yksin olisin ainoastaan hyvä kiinteistönvälittäjä mutta tiimini avulla olen yksi parhaista.

woman power Hyvää Uutta Vuotta 2016!