Elämä on ihanaa

Energiaa – vasemmalta ja oikealta – sitä ovat viimeiset viikot olleet tulvillaan. Olen ollut välillä aivan pää pyörryksissä, kun asiat ovat loksahdelleet paikalleen ja olen yrittänyt vaan nauttia vauhdista. Jokainen aihe ansaitsee ehdottomasti oman blogikirjoituksensa ja yritän oikeasti saada nekin aikaiseksi. Tässä nyt kuitenkin ensin pähkinänkuoressa ajatuksien tulvaa.

Jos vaikka aloittaisi tästä iänikuisesta liikkumisen vähyydestä ja jumppakipinän puuttumisesta. Otin lopultakin härkää sarvista ja hommasin itselleni trendikkäästi personal trainerin! Kalenterissani on nyt buukattuna vuoden loppuun saakka Nora Vuorion kanssa tärskyt ja tavoitteena on saada tätä rapakuntoa edes vähän nostettua. Täytän 1,5 vuoden kuluttua 50v ja kun se päivä koittaa niin en halua olla näin huonossa kunnossa. Ei siis mitään fitnesshörhöilyä vaan parempaa oloa (ja pari kiloa siinä sivussa pois). Vaikein päätös oli valita kiva sali. Saan ihan näppylöitä siitä ajatuksesta, että menisin vanhoissa trikoissani jonnekin poseeraussalille. Se ei vaan sovi luonteelleni, sillä haluan jumpata rauhassa ilman meikkiä ja yleisöä. Päädyin lopulta Haukilahden kuntokeskukseen, jonka tunnelma ja sijainti vastasi eniten toiveitani. Nyt heittäydyn kaksi kertaa viikossa Noran rääkkiin ja sitä kautta minusta tulee ”parempi” ihminen.

behind the scenes
Tiimin kanssa päätimme lähteä porukalla studiolle uuden yhteiskuvan hakuun. Se sessio vaatii todellakin oman Behind the Scenes -stoorin. Jotain olen tässä elämässä tehnyt oikein, kun olen saanut ympärilleni juuri nämä uskomattomat naiset. Sitä naurun määrää, minkä me saamme yhdessä aikaan, ei pysty kukaan kuvailemaan. Tässä ei-niin-virallisessa kuvassa Tiina oli juuri matkinut tanssiliikkeitäni ja sen johdosta hänelle iski suonenveto. Meinasin tukehtua (kuten kuvasta näkyy).
Tänään saimme ensimmäiset vedokset tuunatuista kuvista ja silloin meillä vasta hauskaa olikin. Photoshoppaus on uusi lempisanani.

oikotie
No sitten oikeasti ISO juttu eli uusin aluevaltauksemme netissä.
Toimistomme vahvuus on se, että voimme aina tehdä markkinointimme ”kohteet edellä” eikä ”välittäjät edellä”. Tämä on myös aina ollut oma vahva tahtotilani ja siksi käytän edelleen säännöllisesti netin lisäksi perinteistä kohdeilmoittelua lehdissäkin.
Aloitimme syyskuussa Suomessa täysin uuden tavan markkinoida myytäviä asuntoja Oikotie.fi:ssä nostamalla esiin uusimmat myytävät kohteemme omassa bannerissaan. Käytössämme on sekä mobiili että desktop ja mobiilin kuutiototeutukseen on haettu apua ulkomailta saakka.
Tällaista ei ole oikeasti ennen tehty ja siksi se on täydellisesti Maison Luumin näköinen markkinointitapa! Asuntojen myynti on täysin muuttunut netin myötä ja välittäjien toimintatapojen on muututtava siinä mukana. Olen kovin ylpeä tästä panostuksestamme ja uskon toimeksiantajiemme myös arvostavan toimintaamme.

breathe
Ja vielä viimeisenä: olette kaikki varmaan viettäneet unettomia öitä odottaessanne uutisia sokkotreffeistäni? Ne olivat täydelliset! Ja toiset ja kolmannet treffit olivat vielä paremmat… Sanon suoraan, että sillä saralla ei mikään ole kuin ennen (ja uskoni horoskooppeihin muuttui yhdessä yössä). En voisi olla onnellisempi mutta tästä ette saa blogin kautta enempää irti 😀 Sen verran voin sanoa, että aion nauttia joka hetkestä. Elämää ei todellakaan voi suunnitella etukäteen. But I love it!