Busy hands, happy hands

Mieletöntä, mielettömämpää, mielettömintä.
Siinä pähkinänkuoressa viimeiset neljä viikkoa ja kun nyt katson tätä lyhyttä ajanjaksoa taaksepäin niin en olisi parempaa aloitusta Maison Luumille voinut ikinä toivoa. Siitä päivästä, kun starttasimme, on vauhti ollut aivan ennennäkemätöntä ja tästä tammikuusta tuli yllättäen kaikkien aikojen kovin myyntikuukausi.

Kiirettä on siis ollut mutta kukaan ei valita -päinvastoin! Kohteistamme tulee päivittäin esitetilauksia, näyttöpyyntöjä ja mikä tärkeintä: tarjouksia. Alkuperäinen tarkoituksemme oli laittaa tammikuun aikana uutta toimistoamme kuntoon mutta nyt täytyy tunnustaa, että osa tavaroista haetaan edelleen suoraan pahvilaatikoista käyttöön. Asetimme kuitenkin kunnianhimoisesti toimiston valmistumiselle takarajan ja siksi päätimme järjestää avajaiset helmikuun puolessa välissä. Näin meidän on vaan saatava viimeisetkin nurkat kuntoon, kun asiakkaat, ystävät ja yhteistyökumppanit tulevat kilistelemään uuden toimiston kunniaksi.

Puunattuja nurkkiakin tärkeämpää on tiimimme vahvistuminen ensi maanantaista alkaen. Olen vahvasti sitä mieltä, että henkilökunta määrittää jokaisen kiinteistönvälitystoimiston tason ja siksi palkkasin oikeaksi kädekseni varsinaisen alan ikonin, Tiina Jousmäen. Tiinan vastuulla tulee olemaan mm. asiakirjojemme tarkistaminen ja työmme laadun valvonta alusta loppuun asti. Maison Luumi tulee olemaan se toimisto, jonka asiakkaat voivat aina olla varmoja, että kiinteistönvälitys tehdään hyvää välitystapaa noudattaen ja tavoitteenamme on, ettei yhtään asuntokauppaamme tarvitse jälkikäteen selvitellä. Olemme luonnollisesti myös Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsen.

Olkoon tämän kevään teemana siis ”busy hands, happy hands”. Ja tiedättekö mitä: olen tosi HAPPY!