182.5 m² paritalo 5h+k+rt+khh, saunaos+at+var — 650 000 €
Tinasepäntie 57 as 1

Modernin ajan arkkitehtuurillinen helmi Oulunkylän kainalossa. Poikkeuksellinen koti vehreässä Metsälässä kattavien liikenneyhteyksien ja palveluiden läheisyydessä.

Huikean avara ja valoisa koti, joka on läpikäynyt mittavat kunnostukset nykyisten omistajiensa käsissä. Alkuperäistä tunnelmaa on osattu vaalia hienosti ja kokonaisuus on kauniin harmoninen. Asunnossa on säilytetty alkuperäinen huonejako, joka on täydellinen suuremmallekin perheelle.

Olohuone, takkanurkkaus ja ruokasali ovat vuoden 1965 arkkitehtuuria suosivaa avaraa ja yhtenäistä tilaa, joka jatkuu saumattomasti eteiseen saakka. Isot ikkunat pihan suuntaan eivät verhoja kaipaa. Näyttävä avotakka on enemmän kuin upea ja lämmittää ihanasti talvipakkasilla.

Arkiruokailu tapahtuu shakkiruutulattian koristamassa keittiössä ja isommat kattaukset katat ruokasaliin, jonne avautuva heiluriovi luo ripauksen ammattikeittiön tunnelmaa. Käynti suoraan osittain katetulle terassille mahdollistaa grillaukset läpi vuoden.

Neljä makuuhuonetta on sijoitettuna eri siipiinsä, ja niiden käyttötarkoitusta voi kukin toteuttaa oman tarpeittensa mukaan. Taloyhtiön kerrosten välissä on kierreportaat alakertaan, jossa sijaitsee molemmille huoneistoille oma saunaosasto, varasto ja autotalli.
Vastikkeeton yhtiö ja viimeisimpänä toteutettu kattava salaoja- ja piharemontti.

Nyt myytävä huoneisto on muuttovalmis, joten pääset suoraan nauttimaan uudesta kodistasi.
Varaa oma esittelyaikasi!

Myyntiä hoitaa LKV LINDA SJÖBERG 045-238 3993, linda@maisonluumi.fi
www.maisonluumi.fi

Nettiportaalien tiedot ovat rajalliset. Pyydä virallinen myyntiesite välittäjältä.

Seuraa meitä Instagramissa @maisonluumi @linda_sjoberg_lkv ja saat aina ensimmäisten joukossa tiedon uusista myyntikohteistamme!

Perustiedot

Sijainti: Helsinki Metsälä
Tinasepäntie 57 as 1
Tyyppi: paritalo
Velaton hinta: 650 000 €
Myyntihinta: 650 000 €
Vapautumisen lisätiedot: 2kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan
Rakentaminen aloitettu: 1965
Rakennusvuosi: 1965
Käyttöönottovuosi: 1965
Kuvaus: 5h+k+rt+khh, saunaos+at+var
Tilojen kuvaus: Eteinen, eteisaula ja -käytävä, vaatehuone (joka nyt kodinhoitotila käytössä), ruokailutila.
Tilat ja varustelu: oma sauna
Pinta-ala: 146.0 m²
Kokonaispinta-ala: 182.5 m²
Lisätietoja pinta-alasta: Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneistoala 146 m2, huoneiston muut tilat: kellari 15 m2, varasto 1,5 m2, sauna 20 m2, maa-alue 200 m2.
Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu, asuinpinta-alaa ei ole mitattu. Myyntihinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Yleiskunto: hyvä
Kerros: 1-2 / 2.0

Kustannukset

Sähkölämmitys / kk:
Kiinteistövero/ v:
Hoitovastike / kk:
Yhtiövastike / kk:
Rahoitusvastike / kk:
Vesimaksu: 12
Lisätietoa maksuista: Yhtiössä ei kerätä vastikkeita. Osakkaat jakavat käyttökulut 50/50 periaatteella, lukuun ottamatta vesimaksua, joka kerätään vesimaksuennakkona ja tasataan kulutuksen mukaan kerran vuodessa.
Vuonna 2022 myytävän asunnon osuus koko vuoden kiinteistä kuluista oli yhteensä 5117,24 € (426,44 €/kk). Kiinteät kulut sisältävät katumaksun, kiinteistöveron, kiinteistön täysarvovakuutuksen, sähkön, jätemaksun ja kaukolämmön.

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus: oma
Tontin pinta-ala: 1000.0
Kaavoitustilanne: Asemakaava

Kohteen kuvaus

Kiinteistötunnus:
Näkymät: Oman pihan puutarhamaiset näkymät.
Vesijohto:
Viemäri:
Takka:
Parvekkeen tyyppi:
Parvekkeen suunta:

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Pääasiallinen rakennusmateriaali: tiili
Kattotyyppi: tasa
Kate: bitumikermi (huopa)
Lämmitysjärjestelmä: kauko

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi: Asunto Oy Helsingin Tinasepäntie 57
Isännöinti: Isännöitsijänä on toiminut taloyhtiön osakas.
Huolto:
Vastuu kiinteistön hoidosta: Asukkaat
Autotalleja: 2
Sähköpistokepaikkoja: 2
Piha-autopaikkoja:
Tilat ja varustelu:
Tehdyt remontit: 2022 Kaukolämpölaitteiston huolto
2020 Uusien ikkunapeltien asennus, Talon ikkunoiden kittaus ja maalaus, Puupaneleiden uusiminen ja parvekkeiden kaiteiden uusinta sekä eristeiden uusinta.
2019 Pihojen aidat, paloportaat ja oviaukon teko (as. 2), Talon valaisimien vaihto, Lämpöpattereiden korjaus (as. 1), Venttiilien vaihto, Poistoilmanpuhaltimien asennus 3 kpl (as. 1), Ilmanvaihtokanavien kuvaus ja puhdistus.
2018 Pumppujen asennus pihalle, Sokkelin maalaus, Asfaltointi, Pihojen tekoa, Salaojat, kellarin eristys ja sadevesijärjestelmän korjaus, Kaukolämpölaitteiston pumppujen uusinta, Jätevesiviemäriputken uusinta tarkastuskaivolle, Kaukolämpötuloputken uusinta sekä öljysäiliön poisto.
2017 Siirtoilma-aukot sisäoviin sekä ikkunoiden tiivisteiden uusinta, Rakoventtiilien asennus ikkunoihin, Autotallin valaistuksen uusinta, Teknisen vesipumpun uusinta.
2016 Rajojen tarkastusnäyttö, Puiden kaato.
2015 Ikkunoiden avausmekanismien uusinta, Koko huoneiston remontti, mukaan lukien kylpyhuone (as. 2), Salaojien kuvaus.
2014 Viemäreiden pinnoitus.
2013 Kylpyhuoneen korjaus, vesivahinko (as. 1), Käyttövesiputkien uusinta, molempien huoneistojen WC:t ja keittiöt sekä lisäksi as. 1 kylpyhuone.
2011 LVV-kuntotutkimus, Lämpöikkunoiden sekä ikkunapuitteiden kittaus ja maalaus.
2012 Julkisivun pesu.
2010 Patteriverkoston huolto ja termostaattien uusinta, Ison parvekkeen kaiteiden uusinta, Porraskäytävän linoleumin uusinta 1. ja 2. kerroksessa, Sokkelin, autotallin ovien, porraskäytävän seinien ja katon sekä ikkunapaneelien maalaus.
1999 Kattohuovan uusinta.
1998 Lämmönvaihdin uusittu.
Tulevat remontit: Kattohuovan uusinta 2027-2035, Parvekkeiden alapintojen korjaus lähivuosina.

Keittiö

Kuvaus: Keittiö jonka shakkiruutulattia ja ruokasaliin päin avautuva heiluriovi luovat ripauksen ammattikeittiön tunnelmaa! Varusteina täysimittainen rosterinen jääkaappi, erillinen integroitu pakastin (vieressä varaus esim. viinikaapille), induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin (hormi), astianpesukone (2023), osittain graniitti- ja rosterityötasot. Arkiruokailu tapahtuu keittiössä ja ruokasalin puolelle katat isomman kattauksen. Käynti terassille, jossa grillaukset onnistuvat läpi vuoden.
Työtasot:

Pesutilat

Kuvaus: Tyylikäslinjainen ja vuonna 2015 uusittu ikkunallinen kylpyhuone. Varusteina sadesuihku, pesuallas, allaslaatikosto, valaistu peili, seinäkaappi, wc-istuin, käsisuihku ja pyyhekuivain.
Varusteet:

Sauna

Kuvaus: Taloyhtiön kellaritilassa molemmilla osakkailla oma sauna- ja pukeutumistila. Varusteina suihku ja pesukoneliitäntä.
Seinämateriaalit:
Lattiamateriaalit:

WC:t

Kuvaus: Eteisen yhteydessä erillinen wc. Lisäksi kylpyhuoneen yhteydessä toinen wc.
Seinämateriaalit:
Lattiamateriaalit:

Kodinhoitohuone

Kuvaus: Nykyisellä omistajalla on vaatehuoneessa kodinhoitotila. Varusteina pesukoneliitäntä, pesutorni, lattiakaivo.
Varusteet:

Oleskelutilat

Kuvaus: Avaraa ja yhtenäistä tilaa takkanurkkauksen ja ruokasalin kanssa, joka jatkuu saumattomasti eteiseen saakka. Isot ikkunat omalle pihalle tuovat iloa arkeen ja avotakka on enemmän kuin upea katseenvangitsija.
Seinämateriaalit:
Lattiamateriaalit:

Makuuhuoneet

Lukumäärä: 4
Kuvaus: Nykyisellään huonejako on lapsiperheelle toimiva. Makuuhuoneet ovat sijoitettu omiin siipiinsä niin, että vanhemmilla oma rauhallinen makuuhuone, jonka vieressä työ-/pukeutumishuone. Lapset ovat vallanneet huoneiston toisen päätysiiven.
Seinämateriaalit:
Lattiamateriaalit:

Palvelut ja liikenneyhteydet

Lisätietoja palveluista: K-Supermarket Mustapekka 750 m, S-market Maunula 850 m, Oulunkylän keskustan kattavat palvelut 1,5 km, Mall of Tripla 3,8 km. Keskuspuisto ja Pohjoisbaana vieressä, Maunulan koirapuisto 1 km.
Päiväkoti: Useita päiväkoteja lähialueella, mm. Päiväkoti Korento ja Daghemmet Humlan 1,2 km, Päiväkoti Maunula 1,5 km, Päiväkoti Perhonen 1,5 km, Oulunkylä English Kindergarden 1,7 km.
Koulut: Maunulan ala-aste, Månsas lågstadieskola 1 km, Oulunkylän ala-aste 1,7 km, Käpylän koulu 2 km, Kottby lågstadieskola 1,6 km, Pakilanpuiston koulu 2,6 km, Suomalais-venäläinen koulu 3,4 km.
Liikenneyhteydet: Käpylän juna-asema 850 m, Tinasepäntie-bussipysäkki 600 m (linjat 53, 56, 67N, 603), Tuusulantieltä 650 m (Käpylän asema) lukuisia bussilinjoja. Tuleva Raide-Jokerin Kustaankartano-pysäkki 650 m.

Kohdenumero: 20277097

 

Henkilön kasvot

Esittelyt sopimuksen mukaan.
Soita ja sovi oma näyttösi.

Myyntiä hoitaa
LINDA SJÖBERG LKV
045 238 3993

linda@maisonluumi.fi
www.maisonluumi.fi